Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El CF Pobla de Mafumet cau al camp del Vilassar (3-1)

Els locals es van mostrar més efectius durant tot el partit

Imatge de la jugada del segon gol de la UE Vilassar de Mar, que va vèncer aquest diumenge al CF Pobla de Mafumet Imatge de la jugada del segon gol de la UE Vilassar de Mar, que va vèncer aquest diumenge al CF Pobla de Mafumet UE VILASSAR DE MAR
Esports Redacció Infocamp
Dilluns, 03 Octubre 2022 08:01

El CF Pobla de Mafumet no va treure res de profit de la seva visita aquest diumenge al Camp de Futbol Municipal Xevi Remon de Vilassar de Mar. Tot i la igualtat en diverses fases del partit, els locals es van mostrar més efectius que els pobletans durant l'encontre i van aconseguir la seva primera victòria de la temporada (3-1).

La UE Vilassar de Mar va obrir el marcador a la primera metiat amb un golàs de Ñito Martín des de tres quarts de camp (1-0). La primera part va ser molt disputada, si bé el conjunt local va dominar la possessió.

Ja a la segona meitat, al 72' Jandro marcava el segon gol del partit després de finalitzar una jugada d'atac dels locals (2-0). La resposta de la Pobla no es va fer esperar, i al 78, l'equip grana retallava distàncies (2-1). Però, al minut 88, el Vilassar va rematar el partit amb un gol de Toni Paredes.

Després d'aquesta 4a jornada, el CF Pobla de Mafumet es manté a la zona tranquil·la de la classificació del Grup V de Tercera Federació, en setena posició, amb 6 punts.

El pròxim diumenge 9 d'octubre, a les 12h, la Pobla rebrà la Montañesa al Municipal.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: