Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Reus Deportiu Virginias torna a somriure al Palau d'Esports

Els roig-i-negres guanyen per 6 gols a 0 i superen un CP Vilafranca voluntariós, però sense encert davant un Reus més efectiu

Els jugadors del Reus Deportiu celebren un dels gols Els jugadors del Reus Deportiu celebren un dels gols REUS DEPORTIU
Esports Jordi Benavent / Reus Digital
Diumenge, 02 Octubre 2022 19:39

Després de la victòria a la pista del Noia Freixenet en la darrera jornada de l'OK Lliga, el Reus Deportiu Virginias tornava, aquest diumenge, al Palau d'Esports per afrontar el duel amb el CP Vilafranca amb la intenció de repetir un triomf amb un equip que encara no coneix la victòria aquesta temporada, tot i tenir ajornat el partit de la segona jornada contra el Calafell.

L’encontre ha començat amb molt de ritme, amb oportunitats pels dos equips. L'ocasió més clara en els primers minuts, ha estat un xut des de lluny de "Checco" Compagno que s’ha estavellat al pal defensat per Pol Ferrer.

Tot i aquest ritme alt i les clares ocasions, el gol no ha arribat fins que una falta de Joan Vázquez sobre David Gelmà, ha servit perquè Marc Julià transformés la corresponent falta directa i inaugurés el marcador, al minut 16.

Pocs segons després, un xut llunyà de Sergi Aragonès l’ha desviat David Gelmà i ha sorprès el porter vilafranquí per fer el 2 a 0. Amb un Reus Deportiu Virginias abocat a l'atac, Sergi Aragonès ha fet el tercer gol des del punt de penal. Amb només tres minuts i tres gols, els de Jordi Garcia han rebut la tranquil·litat necessària sobre la pista.

El CP Vilafranca, per la seva banda ho provava de totes les maneres, però cada vegada s'estavellava contra el mur de Càndid Ballart. Així doncs, s’ha arribat al final del primer temps amb un clar 3 a 0 per als roig-i negres.

A la segona part, els vilafranquins havien de jugar-s'ho tot si no volien sortir escaldats d'un coliseu reusenc, que cada vegada feia vibrar més als seus seguidors amb el seu joc intens.

Fruit d'aquesta intensitat, es repetien les ocasions sobre la porteria d'un Pol Ferrer que aturava tot el que podia. Fins que Diego Rojas feia el 4 a 0, al minut 38, amb un xut que entraria plorant a la porteria del Vilafranca. I, pocs segons després, Sergi Aragonès aprofitava un seguit de rebots dins de l'àrea vilafranquina per fer el 5 a 0.

Els visitants, superats en tot, no trobaven el camí de la porteria de Càndid Ballart, i de ben poc servia l’ànim individual dels seus jugadors, especialment la del reusenc del Vilafranca Marc Palau, molt motivat en el seu retorn al Palau d'Esports, però sense sort de cara a la porteria.

Amb el partit decidit, els visitants farien la seva desena falta d'equip, al minut 43i, novament, Marc Julià aconseguiria el 6 a 0.

Amb l'encontre decidit, Jordi Garcia ha donat minuts al jove Gerard de Sivatte, que ha tingut la seva ocasió per marcar, però el marcador ja no s’ha mogut. Els reusencs encara no coneixen la derrota en aquesta OK Lliga i han obtingut quatre victòries i un empat, en les cinc jornades disputades fins ara.

El pròxim compromís del Reus serà el diumenge que ve, a la complicada pista del Deportivo Liceo, que segur es voldrà revenjar de la derrota que va patir a la semifinal de la Supercopa d'Espanya.

Fitxa tècnica:

Reus Deportiu Virginias (6): Càndid Ballart, Joan Salvat, Diego Rojas, “Checco” Compagno i David Gelmà –cinc inicial-.

CP Vilafranca Capital del Vi (0): Pep Ferrer, Joan Vázquez, Arnau Ribas, Manu Necchi –cinc inicial-.

Àrbitres: Daniel Villar i Nicolás Morandeira.

Gols: 1-0 Marc Julià (16’).) ); 2-0 David Gelmà (17’); 3-0 Sergi Aragonés (18’); 4-0 Diego Rojas (38’); 5-0 Sergi Aragonés (39’) i 6-0 Marc Julià (43’)

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: