Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un excel·lent Reus obté tres punts a l’Ateneu Agrícola de Sant Sadurní d’Anoia

Els roig-i-negres guanyen el Noia Freixenet per 3 gols a 4

Una jugada d'atac del Reus Deportiu Virginias Una jugada d'atac del Reus Deportiu Virginias ARTUR ÁVILA
Esports Reus Digital
Dilluns, 26 Setembre 2022 00:26

El Noia Freixenet i el Reus Deportiu Virginias han disputat un gran partit d’hoquei patins, aquest diumenge, a l’Ateneu de Sant Sadurní d’Anoia, en la quarta jornada de la Parlem OK Lliga. En l'enconte, no hi ha faltat gols, emoció, intensitat, alternatives en el marcador i molta qualitat sobre la pista dels dos equips. Finalment, la victòria ha estat roig-i-negra per 3 gols a 4.

No ha esperat el Reus Deportiu Virginias a pressionar la porteria de Blai Roca. Bon inici dels roig-i-negres, que en un dels seus atacs, els àrbitres han assenyalat penal a favor seu, però que Sergi Aragonès no ha pogut transformar. La resposta del Noia Freixenet ha estat més efectiva i al minut 6, Eloi MItjans ha fet el primer gol local. Un minut després, Bargalló ha fet el segon amb un xut dur que no ha pogut aturar Zapater. Pràcticament, en la següent jugada, Sergi Aragonès ha escurçat distàncies en una bona rematada.

En l’equador de la primera part, el Noia ha pres la iniciativa en l’atac i el Reus ha hagut de defensar-se. La intensitat dels primers minuts ha baixat una mica, però això no ha afectat les ocasions de gol i la qualitat de l’hoquei que es desplegava sobre la pista. El Reus ha recuperat el control del partit i ha recuperat la pressió sobre Blai Roca. L’empat a 2 gols ha arribat al minut 21, en una internada de Sergi Aragonès que ha sorprès la defensa i el porter local.

La segona part ha començat amb domini del Reus, que ha disposat d’ocasions per avançar-se al marcador. Però el Noia ha recuperat la pressió sobre Martí Zapater i en un revés, Xavi Costa ha fet el tercer gol dels de Sant Sadurní. El Reus ha intentat obtenir l’empat i el premi ha arribat al minut 16, quan Ferran Giménez ha rematat a gol una passada de Gelmà.

Els dos equips es trobaven en 9 faltes i en el servei de la desena falta del Noia Freixenet, Marc Julià ha fet el quart gol reusenc. En canvi, el Noia no ha aprofitat la desena falta reusenca, ja que Martí Zapater ha aturat el xut de Gabarró.

Fins al final de l’encontre, gran emoció a les dues porteries. Hi ha contribuït un gol anul·lat a Bargalló, molt discutit a l’Ateneu Agrícola de Sant Sadurní.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: