Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Calafell acollirà la Copa del Rei d'hoquei patins 2023

El CP Calafell s'imposa per 4 a 2 al CP Voltregà en el partit de la Parlem OK Lliga

El Pavelló Joan Ortoll acollirà, del 2 al 5 de març,  la Copa del Rei 2023 d'hoquei patins El Pavelló Joan Ortoll acollirà, del 2 al 5 de març, la Copa del Rei 2023 d'hoquei patins RFEP
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 25 Setembre 2022 01:49

La RFEP i l'Ajuntament de Calafell, juntament amb el CP Calafell, han arribat a un acord per acollir la propera edició de la Copa del Rei d'hoquei patins, que es disputarà del 2 al 5 de març.

Calafell compta amb una dilatada experiència en organització d'esdeveniments esportius d'alt nivell, com els Jocs del Mediterrani, del 2018, com a esdeveniment més destacat.  Aquesta serà la primera vegada que Calafell acollirà la Copa del Rei d'hoquei patins, un municipi guardonat amb el DTF (Destinació de Turisme Familiar) perquè tots els i les amants de l'hoquei patins puguin gaudir del territori i del millor hoquei patins.

D'aquesta manera, el Parlem CP Calafell serà l'amfitrió de l'edició del 2023 de la Copa del Rei. El conjunt verd-i-blanc, fundat el 1952, participa en la màxima competició estatal, la Parlem OKLiga, des de la temporada 2011/12, amb una breu excepció a les temporades 16/17 i 17/18.

Des de llavors, ha aconseguit consolidar-se com un gran club, no només a nivell estatal, sinó també europeu, coronant-se amb la WS Europe Cup, el curs passat, a Paredes. Els del Baix Penedès es van emportar el títol en superar el Follonica per 6-5.

Nova victòria dels verds a l'OK Lliga

El CP Calafell s'ha imposat aquest dissabte al CP Voltregà per 4 a 2 en el partit disputat al Pavelló Municipal Joan Ortoll. El partit ha estat molt igualat i ha estat caracteritzat per les bones intervencions dels dos porters.

Per part del Calafell, Martí Casas ha anotat el seu hat trick particular i Sergi Miras ha marcat un dels quatre gols. Els germans Molas han marcat pel Voltregà.

En espera de completar la jornada, el CP Calafell se situa provisionalment en la quarta posició de la Parlem OK Lliga, amb 9 punts.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: