Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Reus Deportiu s'encalla amb el Caldes (1-1)

La manca d'encert de l'equip roig-i-negre i les aturades de Càndid Ballart han equilibrat la balança

Imatge del partit disputat entre el Reus Deportiu i el Caldes al Palau d'Esports Imatge del partit disputat entre el Reus Deportiu i el Caldes al Palau d'Esports REUS DEPORTIU
Esports Redacció Infocamp
Dimarts, 20 Setembre 2022 23:51

El Reus Deportiu Virginias no ha passat de l'empat amb el Recam Làser Caldes (1-1), aquest dimarts al Palau d’Esports. La manca d’encert i les grans aturades del porter local Càndid Ballart han suposat puntuar.

Compagno ha obert la llauna al minut 8 amb una rematada des pràcticament el vèrtex esquerra de l’àrea (1-0). Tres minuts després, Càndid Ballart ha aturat un penal a Xavi Rovira per mantenir l’avantatge, resultat amb el qual s’ha arribat al descans. Hem estat superiors en el primer temps a costa de possessions de bola més llargues i compacte en defensa.

A la represa, ha arribat la notícia més negativa del duel. El visitant i exroig-i-negre, Cristian Rodríguez ha hagut d'abandonar la pista lesionat. L’ambulància se l’ha endut amb llitera. L’adversitat ha fet créixer el Caldes i amb el partit obert, han estat més incisius en atac. Al 37, Marc González ha enviat la bola a la ‘fusta’ amb una voleia des del segon pal. Amb 7 faltes ambdós, res estava decidit.

Diego Rojas també s’ha topat amb el pal després d’aixecar la bola amb classe. Malauradament, el Caldes ha contraatacat per empatar. Marc González ha situat l’1-1 al lluminós quan restaven 10 minuts pel desenllaç.

El partit ha agafat molt ritme des de llavors. Els dos equips han anat al tot o res, tot deixant molts espais. Recital d’intervencions de Càndid Ballart per arribar amb garanties al tram decisiu.

A manca de dos minuts pel final, i el Caldes a tan sols a una falta de la directa, el roig-i-negre Sergi Aragonès ha enviat la bola al travesser amb un potent xut de pala.

Amb tot, l’equip reusenc ha buscat el preuat gol, però aquest no ha arribat. Finalment, repartiment de punts al Palau d'Esports.

Balanç de dues victòries i un empat en les tres primeres jornades de competició. El diumenge vinent el Reus visita la complicada pista del Noia Freixenet.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: