Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'11è Duatló de la Pobla obre el període d'inscripcions

La cita esportiva, que tindrà lloc el dissabte 8 d’octubre, inclourà la celebració de diverses curses infantils i obsequis per a tots els participants

Imatge d'arxiu del Duatló de la Pobla de Mafumet, el 2021 Imatge d'arxiu del Duatló de la Pobla de Mafumet, el 2021 AJUNTAMENT DE LA POBLA DE MAFUMET
Esports Redacció Infocamp
Dilluns, 19 Setembre 2022 21:08

Els amants de l’esport en general, i del duatló en particular, tenen una cita imprescindible a la Pobla de Mafumet el proper dia 8 d’octubre. Un any més, el municipi acollirà el Duatló, una competició que enguany arriba a la seva onzena edició. Running Solutions i l’Ajuntament de la Pobla col·laboren de nou en l’organització d’aquesta prova, les inscripcions de la qual ja estan obertes en les seves dues modalitats -individual o per relleus- a través d'aquesta web.

Com en edicions anteriors, els participants de l’11è Duatló de la Pobla hauran de superar un circuit de 5 quilòmetres de cursa a peu, 18 quilòmetres en BTT i 2,5 quilòmetres de cursa a peu per finalitzar el recorregut. En la categoria de relleus, que poden ser mixtes, un participant completarà la cursa a peu i, l’altre, el circuit en BTT. A més, A més, també hi haurà curses infantils i premis per als millors duatletes de les diverses categories masculines, femenines, per parelles i competidors locals. Com és habitual en aquesta cita esportiva, tot els participants inscrits rebran una samarreta, així com servei
d’avituallament en completar la seva participació al Duatló i una fotografia del moment de la seva arribada a meta.

D’altra banda, des de l’organització es recorda que la recollida de dorsals, l’entrega d’obsequis d’inscripció (bossa del participant) i el check in de la bicicleta es farà en la franja horària de 15 a 16.30 h, mentre que el Duatló donarà inici a partir de les 17 h.

A l’octubre, tornen els Ranking Games

D’altra banda, el cap de setmana del 14 al 16 d’octubre tindrà també un marcat caràcter esportiu, tota vegada que tornen a la Pobla els Ranking Games. Després que el municipi ja va acollir aquesta cita l’any passat i davant les bones sensacions que va deixar la cita a amfitrions i a organitzadors, la Pobla acollirà de nou aquesta competició esportiva per a empreses, corporacions i institucions amb vocació guanyadora i competitiva, que promou l’esport com un eix de vertebració interna i un aparador de la pròpia marca.

Enguany, la prova ofereix competicions en bàsquet 3x3, futbol 3x3, natació, pàdel, tir amb arc, running per relleus i sogatira, a més d’interessants xerrades i activitats complementàries, com ara valoracions biomètriques de la petjada dinàmica o teràpies de microcirculació físic-vascular.

Les empreses i organitzacions interessades a inscriure el seu equip poden fer-ho fins al 30 de setembre, a través d'aquest lloc web. Els equips, de vuit membres, poden ser masculins o mixtes (4 homes i 4 dones).

Amb aquestes dues iniciatives, la Pobla de Mafumet segueix apostant clarament pel foment de la pràctica esportiva com a camí cap a un estil de vida saludable. A l’habitual oferta d’instal·lacions i modalitats esportives que poden ser practicades al municipi, i que es veu completada amb l’organització d’iniciatives consolidades com són la Bicicletada popular, les caminades populars o els campionats de futsal a l’estiu, cal afegir-hi el ja més que consolidat Duatlóo i els Ranking Games, que repeteixen a la Pobla després de l’èxit organitzatiu assolit l’any passat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: