Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La vuitena cursa de muntanya de l'Albiol reunirà aquest diumenge 200 participants

Aquesta prova serà la quarta cita en el calendari de la lliga Evadict Trail

Imatge d'arxiu d'una edició anterior de la cursa de muntanya de l'Albiol Imatge d'arxiu d'una edició anterior de la cursa de muntanya de l'Albiol BLANCA DE LA SOTILLA VENTURA / NATURETIME
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 17 Setembre 2022 22:34

Aques diumenge 18 de setembre tindrà lloc la vuitena edició de la cursa de muntanya de l'Albiol, al Baix Camp. Les sortides estan previstes, a partir de les 9 del matí, des del mateix centre de la població.

Aquesta prova serà la quarta cita en el calendari de la lliga Evadict Trail Series i tindrà més de 200 participants entre les diferents categories, on Àlex Llaveria i Irene Rubio arriben com a líders en la categoria sènior 21k. 

S'establiran un total de tres distàncies: des de 5 quilòmetres per aquells que busquen iniciar-se en aquest tipus de proves, amb un caire més familiar, fins als 22 quilòmetres de la prova més llarga de la jornada. També hi haurà una distancia de 12.000 metres que acollirà a corredors i caminants.

La cursa està organitzada per la secció de muntanya agrupació cultural Vila- Seca i amb la producció tècnica de Naturetime Events.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: