Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Peonada se suma als actes de commemoració de Santa Tecla 700

En motiu del 25è aniversari del Parc Central, la sortida serà des del terrat de l'edifici

La consellera d'Esports, María José López, va presentar aquest dilluns al Parc Central la 42a Peonada Popular de Tarragona La consellera d'Esports, María José López, va presentar aquest dilluns al Parc Central la 42a Peonada Popular de Tarragona AJUNTAMENT DE TARRAGONA
Esports Redacció Infocamp
Dimarts, 13 Setembre 2022 07:15

El proper diumenge 18 de setembre se celebrarà la tradicional la 42a Peonada Popular de Tarragona, la consellera d'Esports, María José López, ha destacat "la doble excepcionalitat d'aquesta edició que se suma als actes de commemoració dels 700 anys de l'arribada del braç de Santa Tecla i a la celebració del 25è aniversari de Parc Central". L'edició d'aquest any comptarà amb el patrocini del centre comercial, que celebra el 25è aniversari, i que es convertirà per primera vegada en el punt de sortida i arribada d'aquesta popular cita esportiva.

El gerent de Parc Central, Francisco Lambea, ha explicat que el centre comercial s'ha bolcat amb la Peonada, acollint també una "exposició fotogràfica al passadís lateral de la planta 0, amb imatges del fotògraf Josep Ferrer, Fer-vi". També el Cap de Zona d'Esclat Tarragona, Roger Ruiz ha manifestat que "des del primer moment, ens vam sumar a la Peonada, un acte amb una llarga tradició a la ciutat".

La sortida serà a les 9.30 hores des de la terrassa del Centre Comercial Parc Central. Els dos circuits nous, de 3 i 6,5 quilòmetres, continuaran sent inclusius. En aquest sentit, la consellera López ha agraït la col·laboració de David Sanahuja, a l'hora de de validar els nous itineraris. López ha destacat el caràcter no competitiu de la cita "on tots els ciutadans hi poden participar i gaudir de l'activitat física".

Les inscripcions es podran fins al 18 de setembre, en línia, mitjançant la pagina web del PMET esports.tarragona.cat. Els dorsals de la cursa es podran recollir a partir del 7 de setembre, de dilluns a dissabte, de 9.30 a 21.30 h, en el Punt d'Atenció al Client del Centre Comercial Parc Central. Per a més informació, consulteu el web d'Esports, les xarxes socials del Patronat o truqueu al telèfon 977 55 02 99.

Aquesta cursa popular es podrà portar a terme gracies al patrocini del Centre Comercial Parc Central i la col·laboració de Bon Preu i Esclat i Coca-Cola a l'avituallament d'arribada i Ruzafa i Protecció Civil amb el circuit i atenció sanitària.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: