El Nàstic pateix la primera derrota de la temporada

L'equip grana cau amb l'Intercity al Nou Estadi (1-3)

Imatge del partit Nàstic - Intercity disputat dissabte al Nou Estadi Imatge del partit Nàstic - Intercity disputat dissabte al Nou Estadi CF INTERCITY
Diumenge, 11 Setembre 2022 23:49

El Nàstic va patir aquest dissabte la primera derrota de la temporada davant l'Intericty (1-3) en el partit disputat al Nou Estadi. L'equip grana va generar ocasions però no va estar encertat en els mestres finals.

El CF Intercity es va avançar al minut 22 gràcies a un gol d'Etxaniz (0-1). Cinc minuts després, els alacantins van ampliar el seu avantatge de la mà de Xemi Fernández (0-2). Amb aquest resultat s'arribava al descans.

A la segona part el Nàstic va disposar de diverses ocasions per retallar distàncies, però li va faltar encert. Ja al minut 81, Xemi Fernández sentenciava el partit per lntercity (0-3) i, al 90, Bonilla va maquillar el resultat final pel Nàstic (1-3).

En acabar el partit, l'entrenador del Nàstic, Raül Agné, va afirmar que estava satisfet amb el joc del seu equip, si bé reconeixia la manca de definició dins de l'àrea: "Crec que d'àrea a àrea ha sigut el millor partit dels tres amb diferència i amb més continuïtat, però a les àrees no hem sigut capaços. És futbol i el que està clar és que portem 2 punts de 9".

Després d'aquesta jornada, el Nàstic cau en zona de descens i se situa en la dissetena posició del Grup II de Primera Federació, amb 2 punts.