Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El CF Pobla de Mafumet estrena la temporada amb una victòria davant el Badalona

Un gol de Nil Garrido al minut 20 ha donat els primers tres punts al filial grana

Imatge del partit disputat aquest migdia entre el CF Pobla de Mafumet i el CF Badalona Imatge del partit disputat aquest migdia entre el CF Pobla de Mafumet i el CF Badalona CF BADALONA
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 11 Setembre 2022 21:33

El CF Pobla de Mafumet ha començat la nova temporada a Tercera RFEF amb una victòria contra el Badalona (1-0). El gran gol al minut 20 del migcampista Nil Garrido, que debutava amb el conjunt grana, ha estat suficient perquè els primers tres punts es quedessin al Municipal de la Pobla. El conjunt entrenat per Adolfo Baines s'ha mostrat més perillós durant la primera meitat. 

A la segona meitat, el Badalona s'ha anat sentint més còmode sobre la gespa i ha tingut les seves opcions per igualar el marcador, sobretot, al tram final del partit. Però el marcador no s'ha mogut i La Pobla aconsegueix el primer triomf de la temporada davant d'un rival d'entitat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: