Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Remuntada i victòria roig-i-negra en l'arrencada a l'OK Lliga

El Reus Deportiu Virginias derrota l'Igualada per 5-3 després de remuntar un 0-3 en contra  

l jugador del Reus Deportiu Virginias, Marc Julià, celebrant el gol de la remuntada l jugador del Reus Deportiu Virginias, Marc Julià, celebrant el gol de la remuntada REUS DEPORTIU
Esports Josep Cartanyà
Diumenge, 11 Setembre 2022 16:04

El partit Reus Deportiu Virginias - Igualada Regat HC tancava la primera jornada de la Parlem OK Lliga. El Reus necessitava debutar amb victòria, tenint en compte que els seus rivals habituals (Barça, Liceo i Noia) havien guanyat els seus partits. L'Igualada no li ha posat gens fàcil i els de Jordi Garcia han hagut de remuntar a la segona part un 0-3 inicial en contra. Finalment, el Reus Deportiu s'ha imposat per 5-3.

L'Igualada s'avança amb un 0-3 en cinc minuts

En els primers minuts de partit, el Reus Deportiu ha gaudit de més possessió de la bola, però això no s'ha traduït en ocasions clares a la pista. Per contra, l'Igualada ha tret profit de les poques arribades a l'àrea deMartí Zapater i, al minut 10, Aleix Marimon ha quallat una bona acció de contraatac en el primer gol del partit (0-1). El Reus ha intentat una resposta ràpida de la mà d'un xut de Joan Salvat, però el porter visitant Guillem Torrents, ha frustrat l'acció. 

Qui sí ha demostrat eficàcia és l'Igualada. Gerard Riba, al minut 14, i una acció individual de Roger Bars, al 15', han fet pujar un 0-3 al marcador, que començava a preocupar al tècnic roig-i-negre Jordi Garcia.

En la jugada següent, l'àrbitre sanciona l'equip penedesenc amb una targeta blava, però Marc Julià no ha pogut transformar la falta directa, que ha interceptat Torrents. 

El Reus insistia i, al 18' ha trobat premi, amb una bona assistència de Sergi Aragonès cap al segon pal, buscant David Gelmà, que no ha perdonat i ha anotat el gol que retallava distàncies pels locals (1-3). Amb aquest resultat s'arribava al descans.

Remuntada roig-i-negra

A la segona part, el Reus Deportiu Virginias ha sortit més endollat. I això s'ha notat amb la jugada que ha acabat amb el gol de Sergi Aragonès, al minut 28, que posava els roig-i-negres a un gol de l'empat (2-3).

Poc a poc, els de Jordi Garcia s'han fet amos i senyors del partit. El domini roig-i-negre en aquesta segona part ha tornat a fer-se evident a la pista quan el capità Joan Salvat ha finalitzat amb gol una jugada atacant del seu equip (3-3). El Reus havia aconseguit el més difícil, que era l'empat que donava confiança a l'equip local.

En aquesta fase del partit, el Reus ha gaudit del millor joc i de les millors ocasions, però el porter Guillem Torrents es mostrava impecable sota els pals i això començava a desesperar als davanters locals. Per contra, l'Igualada mirava de crear perill amb algun contracop aïllat.

Sortosament, al minut 44, l'instint golejador de Marc Julià ha aparegut en els moments claus per marcar el 4-3, que culminava la remuntada roig-i-negra. I a tres minuts del final, el mateix Julià rematava la feina amb el 5-3 definitiu.

En acabar el partit i mentre els jugadors s'acomiadaven de l'afició, al Palau d'Esports ha sonat el Cant dels Segadors amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya.

Fitxa tècnica:

Reus Deportiu Virginias (5): Martí Zapater, Càndid Ballart, Ferran Giménez, Joan Salvat, Sergi Aragonès, Gerard de Sivatte, Marc Julià, Diego Rojas, Cesco Compagno i David Gelmà.

Igualada Rigat HC (3): Guillem Torrents, Nil Cervera, Gerard Riba, Oriol Llenas, Bernat Yeste, Cèsar Vives, Roger Bars, Marc Carol, Aleix Marimon i Jaume Arnau Marquès.

Gols:

Primera part: 0-1, Aleix Miramon (10'); 0-2, Gerard Riba (14'); 0-3, Roger Bars (15'); 1-3, David Gelmà (18').

Segona part: 2-3, Sergi Aragonès (28'); 3-3, Joan Salvat (32'); 4-3, Marc Julià (44'); 5-3, Marc Julioà (47').

Àrbitres: David Cantos Bonales i Álvaro de la Hera Jaudenes.

Observacions: Partit de la 1a Jornada de la Parlem OK Lliga. Palau d'Esports del Reus Deportiu.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: