El CP Calafell comença l'OK Lliga amb una golejada a Caldes (3-6)

Martí Casas firma un espectacular repòquer de gols en la primera jornada del campionat

Martí Casas -en una imatge d'arxiu- s'ha mostrat intractable aquest vespre i ha firmat un repòquer de gols pel CP Calafell Martí Casas -en una imatge d'arxiu- s'ha mostrat intractable aquest vespre i ha firmat un repòquer de gols pel CP Calafell ARXIU / INFOCAMP
Dissabte, 10 Setembre 2022 21:55

Golejada del CP Calafell a la pista del CH Caldes en la primera jornada de la Parlem OK Lliga (3-6) i un protagonista, Martí Casas, que ha firmat aquest vespre el seu repòquer de gols  particular.

El CP Calafell ha encarrilat el partit des del primer moment gràcies als gols matiners de Martí Casas (0-1), al minut 4, i Arnau Xaus (0-2), al minut 8. Els verds encara haurien pogut ampliar el seu avantatge, però Xaus no ha pogut transformar una falta directa, al minut 16.

En la següent acció, el Caldes ha retallat distàncies gràcies a un penalt transformat per Roger Presas (1-2), però Martí Casas ha respòs al cap d'uns segons amb el tercer dels visitants (1-3).

Quan faltava un sol minut per anar al descans, Álvaro Jiménez ha pogut tornar a posar els locals a dins del partit gràcies al seu gol (2-3).

Ja a la segona part, després d'uns minuts d'intercanvis entre ambdós equips, una targeta blava a Xavier Rovira del Caldes ha motivat que Martí Casas -que s'ha mostrat letat durant tot el partit- anotés la falta directa i tornés a distanciar els verds en el marcador (2-4).

El mateix Martí Casas ha tornat a mostrar-se intractable quan ha tornat a transformar una nova falta directa, al minut 38, que deixava mig sentenciat el partit (2-5).

Però els locals no han renunciat mai al partit i, al minut 43, han mantingut les esperances gràcies al gol de Marc González Rovirosa (3-5).

Ja a les acaballes del matx, Casas ha errat una directa, al minut 47, però el mateix golejador de la nit sí que ha anotat l'últim gol del partit (3-6).