Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Arriba la segona edició de la Masterclass Zumba Santa Tecla 2022

La sessió tindrà lloc al velòdrom De l'Anella Mediterrània el proper dissabte 10 de setembre a les 19.00 h

Imatge d'arxiu de l'edició de l'any passat de la Masterclass Zumba Santa Tecla Imatge d'arxiu de l'edició de l'any passat de la Masterclass Zumba Santa Tecla AJUNTAMENT DE TARRAGONA
Esports Redacció Infocamp
Divendres, 09 Setembre 2022 21:35

El Patronat Municipal d'Esports (PMET) organitza la segona edició de la masterclass de zumba per les festes de Santa Tecla. La cita serà el proper dissabte 10 de setembre a partir de les 19.00 h al velòdrom de l'Anella Mediterrània i les inscripcions són gratuïtes. Per assistir-hi, cal omplir una butlleta que estarà disponible els dijous 1 i 8 de setembre al mateix recinte, a l'hora que es realitza l'activitat de "Ens movem a l'aire lliure" de 20.00 a 21.00h. Les persones interessades també es podran inscriure a la recepció del pavelló de Campclar a partir de l'1 de setembre i també el mateix dia 10 30 minuts abans de l'inici de l'activitat.

La masterclass estarà impartida per Marta Formoso, Virginia Escamez, Luís Costa, David Diaz, Marta Tous, Aimet, Raimon Sorroche, Monica Coca, Yolanda Linares, Viviana Travalglini, Walter Quintero, Noelia Fernandez, tots instructor estan habilitats del sistema Zumba (ZIN).

 

Adjuntem cartell de la masterclass de zumba de Santa Tecla i fotografies de l'edició de l'any passat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: