Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La tarragonina Gemma Zapater es proclama campiona d'Europa màster dels 200m papallona

La nedadora del Club Vela Platja Llarga ha obtingut l'Or Europeu a la final disputada aquest divendres a Roma

La nedadora del Club Vela Platja Llarga, Gemma Zapater, ha obtingut l'Or Europeu a la final disputada aquest divendres a Roma La nedadora del Club Vela Platja Llarga, Gemma Zapater, ha obtingut l'Or Europeu a la final disputada aquest divendres a Roma CLUB DE VELA PLATJA LLARGA
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 03 Setembre 2022 11:53

La nedadora i entrenadora del Club Vela Platja Llarga de Tarragona, Gemma Zapater, s’ha proclamat aquest divendres a Roma, campiona d’Europa màster dels 200m papallona.

Gemma ha disputat la seva final de la categoria +40 a la piscina olímpica Pietralta de la capital italiana on ha dominat des del començament la prova superant a l’holandesa Ros Van Esch i a la brasilera Amanda Herbas, fent una marca final de 2:37.17.

                                       La nedadora Gemma Zapater mostra la medalla d'Or: 

Gemma Zapater Club Vela Platja Llarga

Gemma Zapater, que ostenta actualment el rècord estatal en aquesta prova, va ser premiada per la Real Federació Espanyola de Natació com la millor nedadora de la temporada 2020-21 a nivell estatal i també va ser distingida amb el Premi Avriga Fvscvs, atorgat pel Consell Esportiu del Tarragonès, per la seva trajectòria com a model pel foment de la pràctica esportiva.

Dins la seva trajectòria, com a entrenadora ha impulsat la secció de natació del Club de Vela Platja Llarga amb la voluntat d'apropar la natació al mar a tota la ciutadania i ha estat, a més, molt vinculada amb l’esport escolar treballant a diverses escoles públiques dins l’àmbit d’educació primària com Escola Pau Delclòs, Escola Torreforta o l’escola Les Eres a Creixell.

Podeu veure la carrera i el lliurament de medalles en aquest

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: