Després de perdre l'OK Lliga contra el Liceo, el Reus Deportiu tomba l'equip gallec a la semifinals de la Supercopa que es juga a la Garrotxa

El Reus Deportiu ha remuntat per vèncer el Liceo a la Supercopa d'Espanya El Reus Deportiu ha remuntat per vèncer el Liceo a la Supercopa d'Espanya REUS DEPORTIU
Esports Marc Busquets-Reus Digital
Divendres, 02 Setembre 2022 20:50

La venjança se serveix freda, diuen. I en clau roig-i-negra cal afegir que es degusta a Olot. Després de perdre l'OK Lliga contra el Liceo, el Reus Deportiu Virginias s'ha desfet del conjunt gallec a les semifinals de la Supercopa que es disputa aquest cap de setmana a la capital de la Garrotxa. El triomf té a més cert component èpic, perquè el bloc de Jordi Garcia ha començat perdent el duel (2-0, al descans) per acabar girant la truita i situar el definitiu 2-4.

Gelmà inicia la remuntada, i Jiménez, Julià i Compagno la completen

El primer temps, doncs, ha estat dominat pel Liceo. Dava Torres ha obert la llauna per als gallecs al minut 7, amb una jugada de qualitat en què ha aixecat i picat la bola per batre la porteria roig-i-negra. Al minut 21 ha estat David Gelmà qui ha pogut igualar el resultat a l'electrònic, però el xut s'ha estavellat al travesser. Justament quan el Reus Deportiu ha començat a generar més perill, però, el rival ha ampliat el seu avantatge al marcador a través de Sito Ricart, que ha arribat des del segon pal (minut 24).

A la represa, David Gelmà ha retallat distàncies i ha fet entrar de nou el Reus Deportiu a la semifinal de la Supercopa (minut 35). Tan sols uns segons més tard, Ferran Jiménez ha empatat el duel tot fent esclatar de joia els aficionats roig-i-negres desplaçats a Olot. Al minut 41, aquests han passat de la joia a l'eufòria. El jugador del Liceo Carballeira ha vist targeta blava i Marc Julià ha firmat el 2-3 de manera brillant en transformar la falta directa.

La cirereta al pastís l'ha posada, al minut 45, Checco Compagno. El 2-4 ha estat definitiu i ha fet justícia a l'actuació dels roig-i-negres, ara pendents de l'altra semifinal que enfrontarà el Barça i el Noia Freixenet. La final de la Supercopa es jugarà dissabte a tres quarts de 9 del vespre.