Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Golf Costa Daurada reuneix un centenar de participants al torneig solidari de pàdel 'La Petita Emma'

La recaptació de les inscripcions, més les aportacions de la fila zero, es destinaran a ajudar aquesta nena que pateix paràlisi cerebral

Un grup de participants a la tercera edició del torneig solidari de pàdel 'La Petita Emma' Un grup de participants a la tercera edició del torneig solidari de pàdel 'La Petita Emma' CLUB GOL COSTA DAURADA
Esports Redacció Infocamp
Dimarts, 30 Agost 2022 09:12

La Petita Emma ha estat la gran protagonista al Golf Costa Daurada de Tarragona, la tercera edició del torneig solidari de pàdel que porta el seu nom ha reunit a un centenar de padelers i padeleres, que no s’han volgut perdre l’oportunitat de fer-li costat.

Sense saber-ne encara els motius, la petita Emma va néixer amb paràlisi cerebral. Malgrat això, l’Emma i la seva família treballen molt dur cada dia per trencar els límits de la seva pròpia realitat. Per això, la recaptació íntegra de les inscripcions, més les aportacions de la fila zero, es destinaran a aquesta causa.

En el terreny esportiu, aquesta ha estat la classificació, per parelles, al Torneig de Pàdel, que s’ha disputat en fase de grups més fase eliminatòria:

1ers. Pozuelo-Fernández.

2ons. Quartero-Culleré.

3ers. Mas-Fibla.

4arts. Fontgibell-Montalvo.

Des del Golf Costa Daurada volen agrair "l'assistència de totes i de tots per les seves mostres de solidaritat, a l’Íria Fontan, tieta de l’Emma, alma mater d’aquesta iniciativa, i a tota la família de l’Emma per comptar amb el club".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: