Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El CB Salou incorpora el pivot Dejan Bjelic

Amb Bjelic el CB Salou suma la quarta incorporació a la plantilla de LEB Plata

L'ex del CBT Dejan Bjelic s'incorporarà aquesta temporada al CB Salou L'ex del CBT Dejan Bjelic s'incorporarà aquesta temporada al CB Salou ARXIU / CBT
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 27 Agost 2022 12:04

El Club Bàsquet Salou ha fet publica aquesta setmana la incorporació de Dejan Bjelic per a la nova temporada a LEB Plata. Nascut el 1990 a Sèrbia, amb una altura de 2,09 m, juga en la posició de pivot.

Bjelic ja coneix la lliga espanyola, ja que anteriorment havia jugat al CB Tarragona. Aquesta última temporada ha militat al Shumen Basket, equip de la primera divisió búlgara. Allà ha aconseguit 14,8 punts (59,3% de dos i 23,3% de tres) i 12,7 rebots per partit. Ha jugat també a altres lligues europees com Romania, Sèrbia, Bòsnia, Montenegro, Bulgària, Geòrgia i Eslovènia.

Es tracta d'un jugador que aportarà experiència i intimidació sota canasta al conjunt de Jesús Muñiz. Amb Bjelic el CB Salou suma la quarta incorporació a la plantilla de LEB Plata.

 

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: