Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El CE Alcover recrearà el primer partit que va jugar l'equip l'any 1922

El Club Esportiu Alcover iniciarà aquest diumenge 28 d'agost els actes del seu centenari

Es recrearà el primer partit oficial que jugà l’Alcover, el 1922, contra el Reus Deportiu Es recrearà el primer partit oficial que jugà l’Alcover, el 1922, contra el Reus Deportiu CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Divendres, 26 Agost 2022 17:28

El C.E. Alcover celebrarà al llarg de la temporada 2022-2023 els actes del seu centenari. L’acte que donarà el tret de sortida, diumenge 28 d’agost, serà un partit de recreació històrica, en que jugadors veterans del club, vestits amb rèpliques de les equipacions de l’any 1922, recrearan el primer partit que va jugar l’equip ara fa cent anys. Membres dels grups de teatre locals, caracteritzats de l’època, ajudaran a recrear l’ambient d’aquell moment.

El mateix dia, un cop finalitzat el partit de recreació històrica, el primer equip de l’Alcover disputarà un partit amb el Reus FC Reddis en commemoració del primer partit oficial que jugà l’Alcover, el 1922, contra el Reus Deportiu.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: