Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Nàstic presenta els fitxatges de la temporada 2022-2023

Els nous jugadors es preparen pel debut oficial davant la UD Logroñés, aquest diumenge 28 d'agost, al Nou Estadi Costa Daurada

Les noves incorporacions del Nàstic per a la temporada 2022-23 Les noves incorporacions del Nàstic per a la temporada 2022-23 CLUB GIMNÀSTIC
Esports Redacció Infocamp
Dimecres, 24 Agost 2022 14:44

Les noves incorporacions del Gimnàstic de Tarragona han estat presentades públicament sobre la gespa del "temple grana", escenari del partit la jornada 1 de Primera Federación davant la UD Logroñés, que es diputarà el diumenge 28 d'agost.

Els defenses Josema Gómez i Alexandru Tirlea; els migcampistes Andy Escudero, Maurizio Pochettino, Aarón Rey i Ander Gorostidi; i el davanter Guillermo Fernández han posat davant els mitjans de comunicació acompanyats del director esportiu, David Comamala, i el director general, Lluís Fàbregas, que ha cobert la baixa d’última hora del president grana.

Sis dels futbolistes, a excepció del nouvingut Guillermo Fernández, ja han defensat els colors grana en els partits preparatoris disputats fins a la data i aquest diumenge debutaran a la competició domèstica amb el suport dels nastiquers.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: