Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El millor futbol juvenil torna amb el XX Torneig Salva Ribas del Vendrell

La 20a edició, que tindrà lloc aquest cap de setmana, presenta un cartell de luxe, amb els juvenils del CF Damm, el RCD Espanyol, el Real Madrid i el FC Barcelona

Imatge de la presentació del XX Torneig "in memoriam" Salva Ribas Imatge de la presentació del XX Torneig "in memoriam" Salva Ribas AE SALVA RIBAS
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 06 Agost 2022 00:19

Després de dos anys sense poder fer-ho, per la pandèmia del COVID-19, aquest cap de setmana del 6 i 7 d’agost tindrà lloc el 20è Torneig "in memoriam" Salva Ribas, al Camp de Futbol Municipal del Camí de Roda del Vendrell.

L’acte de presentació del torneig va tenir lloc dilluns passat al Camp de Futbol Municipal del Camí de Roda i va anar a càrrec dels regidors de l'Ajuntament del Vendrell, Mar Negro i Rubén Gracia, i els membres de l’organització del torneig.

Enguany, coincidint amb la 10a edició del torneig , hi haurà un cartell d’honor on hi participaran els equips juvenils del CF Damm, el RCD Espanyol, el Real Madrid i el FC Barcelona.

L’horari dels partits

- Dissabte 6 d’agost: a les 10 h, partit amistós entre AE Salva Ribas i un equip format per periodistes i polítics.

- Dissabte 6 d’agost: a les 17 h, RCD Espanyol – FC Barceloma i a les 19 h, Real Madrid – CF Damm.

Abans del partit de les 19 h, es farà un minut de silenci en memòria a Salva Ribas, acompanyat del Cant dels Ocells, interpretat per la violoncelista Anna Mañé, alumna de l’EMMPAC del Vendrell. També es realitzarà una exhibició castellera per part dels Bous de la Bisbal del Penedès i la sacada d’honor.

– Diumenge 7 d’agost: a les 17 h es disputarà el 3r i 4t lloc i a les 19 h, la final entre els dos equips guanyadors del dissabte.

La familia Ribas Miró i l’organització del Torneig agraeixen als diferents patrocinadors i col.laboradors, equips participants i a tots els assistents que any rere any no volen perdre’s aquest homenatge, perquè sense ells no seria possible.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: