Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Entren en vigor les noves tarifes de la piscina municipal d'Altafulla

La novetat és que els nous preus no diferencien entre persones empadronades i no empadronades a la vila

La piscina municipal d'Altafulla La piscina municipal d'Altafulla AJUNTAMENT D'ALTAFULLA
Esports Redacció Infocamp
Dijous, 04 Agost 2022 17:03

Aquest dijous 4 d'agost, després que s'hagi publicat definitivament al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona (BOPT), han entrat en vigor les noves tarifes per a la piscina municipal. La gran novetat és que els nous preus no diferencien entre persones empadronades i no empadronades a la vila com es produïa fins ara. L’horari d’obertura al públic serà de dilluns a diumenge, d’11 a 15 hores, i de 16 a 20 hores, i romandrà oberta fins el proper 4 de setembre.

La Piscina Municipal s’ubica al carrer Alcalde Pijuan, i compta amb una piscina de 25x8 metres, i una altra de petites dimensions per al gaudi de la canalla. També compta amb vestidors per a homes i dones, servei de bar, i servei de socorrisme.

El preu de l’entrada diària per a les persones amb edats compreses entre els 16 i els 65 anys s’ha fixat en 3 euros, mentre que per als menors o igual de 16 i majors o igual de 65 anys, el preu es redueix en els 2 euros. Aquesta entrada es pot adquirir en el mateix recinte. Els menors de 3 anys tenen l’entrada lliure.

La tarifa per a grups d’associacions, entitats, casals, colònies i estades d’estiu el preu serà de 0,50 € (10 o més infants), i per a la concessió d’aquesta tarifa caldrà resolució del regidor d’Esports mitjançant acte administratiu.

Els abonaments s’han de tramitar a la recepció de l’Ajuntament d’Altafulla, a la plaça del Pou, 1.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: