El XIII Trofeu Ciutat de Tarragona es queda a casa

El Nàstic empata 3 a 3 amb el Real Zaragoza al temps reglamentari i s'endú la victòria a la tanda de penals

Els jugadors del Nàstic celebren un dels gols marcats en el partit del XIII Trofeu Ciutat de Tarragona Els jugadors del Nàstic celebren un dels gols marcats en el partit del XIII Trofeu Ciutat de Tarragona CLUB GIMNÀSTIC
Dissabte, 30 Juliol 2022 14:21

El conjunt entrenat per Raül Agné ha arrencat el curs 2022-2023 davant els nastiquers presents al Nou Estadi Costa Daurada. Després de 10 sessions de treball en aquest inici de pretemporada, el Real Zaragoza ha estat el primer rival en període preparació.

El matx ha arrencat amb una alegria per als aficionats. Al minut 3, jugada personal del jugador del Planter, Marc Álvarez, que ha assistit per Àlex López, que anys després ha tornat a marcar amb la samarreta grana. El Nàstic ha estat ordenat en defensa i no permetia que els visitants arribessin a l’àrea. El primer xut dels aragonesos ha arribat passat el quart d’hora de joc mitjançant Nieto, trobant la resposta de Manu García. Fins passada la mitja hora de joc, els visitants no han tornat a intentar-ho. Ha estat en una doble rematada que ha trobat la resposta de Manu García i Trilles, després, en l’acció continuada. El perill ha continuat i els de Saragossa han enviat la pilota a la fusta al minut 37. I en la recta final del primer temps, eficàcia grana a l’àrea rival. Lupu ha connectat la bona centrada d’Albarrán al minut 40 i just abans de la mitja part, gran gol de Marc Álvarez per l’escaire per situar el 3-0 al marcador i arribar al temps de descans.

En la represa, fins a vuit canvis en l’11 del Nàstic per donar rotació a gairebé tots els jugadors de l’inici. El Real Zaragoza ha sortit més endollat i ràpidament ha retallat distàncies al marcador mitjançant Iván. El resultat advers ha continuat disminuint amb el gol de Vada des del punt de penal. Mentre que Puche, al minut 63, ha posat la igualada. Cinc minuts després, Víctor Valverde, en jugada personal, hauria pogut trencar les taules però la seva rematada ha marxat desviada. La recta final ha esta de domini visitant, però Dani Parra ha realitzat fins a tres grans aturades per arribar als penals, després del 3-3, i decidir el XIII Trofeu Ciutat de Tarragona des dels 11 metres.

El mateix Dani Parra ha aturat dos penes màximes, mentre que Bonilla, Pochettino, Aarón Rey i Robledo han transformat els seus llançaments deixant el marcador en 5-4. Joan Oriol ha rebut el Trofeu de mans de Jordi Fortuny, conseller i alcalde en funcions de l’Ajuntament de Tarragona, juntament amb el president Josep Maria Andreu.

El proper enfrontament grana serà novament al Nou Estadi Costa Daurada. El duel es disputarà aquest proper dimecres 3 d’agost, a partir de les 20 hores, davant la SD Huesca, equip de LaLiga SmartBank.

Fitxa tècnica:

Club Gimnàstic de Tarragona (5): Manu García, Albarrán, Trilles, Lupu, Elías, Andy, Josema, Nil, Àlex López, Montalvo i M. Álvarez. També han jugat: D. Parra, Bonilla, Quintanilla, Pochettino, Pablo Fdez, Tirlea, Joan Oriol, Aarón Rey, V. Valverde, Vega, De la Peña i R. Robledo.

Real Zaragoza (4): Ratón, Petrovic, A. Francés, Iván, Larra, Francho, Dani Lasure, Nieto, Fran Gámez, Manu N. Molina i Mollejo. També han jugat: D. Rebollo, Jair Jr, Jaume, Narvaez, Eugeni, Bermejo, Vada, Chavarría, Giuliano, Lluís López, Luna i Puche.

Gols (en temps reglamentari)

1-0, Àlex López (3′); 2-0, Lupu (40′); 3-0, M. Álvarez (44’); 3-1, Iván (49’); 3-2, Vada (61’); 3-3, Puche (63‘).