Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Igualada serà el primer rival del Reus Deportiu a la Parlem OK Liga 22-23

Els roig-i-negres s'enfrontaran al Liceo, en les semifinals de la Supercopa d’Espanya

Aquests encreuaments han sorgit del sorteig celebrat aquest dimarts al Vinseum de Vilafranca del Penedès Aquests encreuaments han sorgit del sorteig celebrat aquest dimarts al Vinseum de Vilafranca del Penedès REUS DEPORTIU
Esports Redacció Infocamp
Dimarts, 26 Juliol 2022 21:38

El Reus Deportiu Virginias iniciarà la Parlem OK Liga 22-23 com a local davant l’Igualada HC. Curiosament, el Reus també va inicair el darrer curs amb el conjunt arlequinat, però com a visitants. Abans, però, els roig-i-negres intentaran alçar el primer títol oficial de la temporada, la Supercopa d’Espanya, a Olot. El Reus Deportiu s'enfrontarà al Deportivo Liceo en les semifinals, el pròxim 2 de setembre a Olot. En l’altra eliminatòria, Barça i CE Noia Freixenet es jugaran l’altre bitllet de la final, que es disputarà el dissabte 3 de setembre.

Aquests encreuaments han sorgit del sorteig celebrat aquest dimarts al Vinseum de Vilafranca del Penedès, el qual hi ha estat present el capità del Reus Deportiu, Joan Salvat. El número 5 ha elogiat el gran paper realitzat la temporada passada, el qual vam arribar a la final per al títol de lliga: “Vam treballar molt, el Reus sempre és allí i esperem aixecar qualsevol títol. Vam fer una gran pinya i seguirem amb el mateix bloc per intentar recollir el fil de la temporada passada per a donar alegries a l’afició”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: