Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El CB Salou jugarà la pròxima temporada a la LEB Plata

L'equip de Jesús Muñiz ha permutat la seva plaça amb el Barça B, que no volia jugar en una categoria superior a l'EBA

Imatge d'arxiu dels jugadors del CB Salou celebrant la victòria aconseguida davant el Baskónia durant el play-off d'ascens, que va ser insuficient per aconseguir l'ascens esportiu Imatge d'arxiu dels jugadors del CB Salou celebrant la victòria aconseguida davant el Baskónia durant el play-off d'ascens, que va ser insuficient per aconseguir l'ascens esportiu CB SALOU
Esports Redacció Infocamp
Dimarts, 05 Juliol 2022 19:21

El Club Bàsquet Salou jugarà la pròxima temporada a la LEB Plata per primera vegada a la història. Els de Jesús Muñiz es van quedar a les portes de l'ascens, però el filial del FC Barcelona, tot i haver aconseguir l'ascens esportiu, va anunciar que no volia jugar en una categoria superior a l'EBA. Per aquest motiu, el club blaugrana va arrribar a un acord amb el club de la Costa Daurada per canviar-se les places.

Després d'unes setmanes de tràmits per complir amb els procediments establerts per la Federació Espanyola de Bàsquet, finalment ambdos clubs van fer l'anunci oficial de la permuta de places.

Cal recordar que el CB Salou (grup C1 - EBA) va aconseguir classificar-se per al play-off d'ascens després de tancar una gran fase regular amb 13 partits guanyats de forma consecutiva. En la primera ronda, els de Jesús Muñiz van superar el Girona B, però en la fase de grups final no va poder aconseguir l'ascens a LEB Plata, ja que va perdre contra l'UPB Gandia i l'Uros de Rivas, tot i que va guanyar el Baskonia B.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: