Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Gran èxit dels primers Jocs Esportius dels Pallaresos

Més de 100 participants han gaudit d’un cap de setmana ple d’esport, competició i moments especials en companyia de família i amics

Durant el cap de setmana, els pallaresencs i pallaresenques han competit entre ells a diverses disciplines com bàsquet 3x3, escacs, futbolí, tenis taula, running, proves de velocitat i sogatira Durant el cap de setmana, els pallaresencs i pallaresenques han competit entre ells a diverses disciplines com bàsquet 3x3, escacs, futbolí, tenis taula, running, proves de velocitat i sogatira RANKING GAMES
Esports Redacció Infocamp
Dilluns, 04 Juliol 2022 13:13

Els primers Jocs Esportius Municipals dels Pallaresos conclouen amb gran èxit. En aquest sentit, els més de 100 participants han gaudit d’un cap de setmana ple d’esport, competició i moments especials en companyia de família i amics. La bona organització i la diversió dels Jocs ha provocat una allau de peticions perquè l’esdeveniment tingui continuïtat l’any vinent.

Durant tot el cap de setmana, els pallaresencs i pallaresenques han competit entre ells a diverses disciplines com bàsquet 3x3, escacs, futbolí, tenis taula, running, proves de velocitat i sogatira. Cal destacar especialment la gran acollida del futbolí, que va tenir un ambient immillorable el dissabte a la tarda. Les activitats van concloure ahir al migdia amb el lliurament de medalles als tres primers classificats de cada esport i categoria.

L’acte ha comptat amb l’alcalde dels Pallaresos, Jordi Sans. La iniciativa està organitzada per l'Ajuntament del poble en col·laboració amb els Ranking Games, la Penya del Barça del municipi i el CET. A més, l’esdeveniment ha tingut un vessant solidari, ja que tots els diners recaptats amb les inscripcions es destinaran a projectes de Creu Roja.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: