Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tot apunt per la I Trail i Caminada Perafort

Se celebrarà aquest diumenge 3 de juliol i forma part dels actes de la Festa Major de Sant Pere

Imatge de la presentació de la I Trail i Caminada Perafort Imatge de la presentació de la I Trail i Caminada Perafort AJUNTAMENT DE PERAFORT
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 02 Juliol 2022 18:56

L’Associació Esportiva Perafort Bike organitza, amb la col·laboració de l’Ajuntament, la 1a edició del Trail i Caminada Perafort. Se celebrarà el proper diumenge 3 de juliol i forma part dels actes de la Festa Major de Sant Pere de Perafort.

Les persones que vulguin fer la prova corrent hauran de completar un recorregut de 13km, amb un desnivell positiu de 290 metres. En canvi, les persones que vulguin fer-la caminant hauran de recórrer 9,5km amb un desnivell de 200 m positius.

La sortida es farà a l’avinguda Catalunya de Perafort. La prova de trail running s’iniciarà a les 8.30 h del matí; i la caminada, a les 8.40 hores.

Les inscripcions

Les inscripcions es poden fer a aquest enllaç

La modalitat de trail running té un preu de 14€ i la de caminada costa 12€. El preu inclou la bossa del participant, amb una samarreta tècnica, coca de Perafort i una entrada a la piscina municipal, entre altres.

Els dorsals es poden recollir:

Divendres 1 de juliol, de 10.30 a 13.15 h i de 17.15 a 19.15 h a Athletic Events (Ptge. Xavier Montsalbatge 9, Local-Tgn).
Dissabte 2 de juliol, de 17 a 21 h, al Casal Municipal de Perafort (Cr. Joan Palau 1-Perafort).
Diumenge 3 de juliol, de 7.15 a 8.15 h, a l’Escola Bressol Mar Blava (av. Catalunya).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: