Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Caminada nocturna entre Miramar i Fontscaldes

La proposta del Patronat d'Esports de Valls preveu veure la posta de sol des del cim i tornar al punt de sortida, a Fontscaldes, il·luminats amb frontals

Imatge d'arxiu d'una caminada anterior Imatge d'arxiu d'una caminada anterior PMEV
Esports Redacció Infocamp
Divendres, 01 Juliol 2022 13:18

l Patronat Municipal d'Esports (PME) de Valls està preparant la novena edició de la caminada nocturna que té com a al·licient principal poder veure la posta de sol des del cim de Miramar. La caminada, que tindrà lloc el proper dissabte 2 de juliol, preveu sortir de Fonstcaldes cap al vespre per pujar fins a dalt de Miramar a temps per poder contemplar la posta de sol amb una copeta de cava Adernats i, posteriorment, retornar a la pista poliesportiva de Fontscaldes, on la jornada es clourà amb un sopar amb pa torrat i llonganissa, i regat amb porrons de vi fresc Vinyes de l’Albà.

Ja es poden fer les inscripcions per participar en aquesta activitat a través de la pàgina web www.pmevalls.cat o presencialment al Centre Esportiu El Fornàs. El preu de la inscripció és de 12 euros i inclou el sopar de cloenda, amb pa torrat, llonganissa i vi, de què gaudiran totes les persones que hi participin a la seva arribada a Fontscaldes, al final de la caminada. Hi ha opció de menú vegetarià i per celíacs, que cal sol·licitar al formalitzar la inscripció.

L’hora prevista de la sortida és les 19:45 des de Fontscaldes. Les persones participants es dirigiran per darrera la pista poliesportiva, fins trobar el camí asfaltat que puja a Miramar, d'allà agafaran una pista que els conduirà al poble de Miramar. Tothom que ho desitgi, els quedin ganes i forces, podran arribar fins a la Creu de Miramar, on coincidiran amb la posta de sol darrera les muntanyes de la Conca de Barberà. Ja de nit, s'iniciarà el descens de retorn a Fonstcaldes amb l’ajut de frontals que aniran marcant el camí.

A diferència de les altres caminades organitzades des del Patronat d’Esports, que eren totalment planes, aquesta presenta un grau de dificultat tècnica, ja que s'ha de pujar un tram amb un fort desnivell. Tanmateix, el fet de tornar de nit implica, una major dificultat. Tot el recorregut té una distància aproximada de 9 km.

El fet que el retorn es farà ja de nit, obligarà a la gent que hi participi a dur, a més a més de l’imprescindible calçat adequat, el frontal per il·luminar el camí de tornada. També serà aconsellable portar un paravent o similar per si refresca una mica.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: