Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Dilluns comencen les estades esportives d'estiu a Tarragona

Les activitats estan adreçades a infants nascuts entre 2008 i 2018 i les inscripcions continuen obertes

Imatge d'arxiu de la piscina de la Part Baixa-El Serrallo Imatge d'arxiu de la piscina de la Part Baixa-El Serrallo ARXIU / INFOCAMP
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 26 Juny 2022 18:29

Aquest dilluns 27 de juny començaran les estades esportives d’estiu que ofereix l’Ajuntament a través del Patronat Municipal d’Esports de Tarragona (PMET). Les activitats estan adreçades a infants nascuts entre 2008 i 2018 i les inscripcions encara continuen obertes a la pàgina web del PMET.

Les estades esportives tindran lloc a les instal·lacions esportives municipals Part Baixa-Serrallo i Sant Pere i Sant Pau i al poliesportiu Campclar i ofereixen activitats relacionades amb diferents esports de caire recreatiu, activitats de lleure a l’aire lliure en espais naturals (per a nascuts entre 2008 i 2012), tallers de manualitats i activitats de piscina.

Cada estada té una durada d’una setmana, del dilluns al divendres de 9 a 14 h (amb servei d’acollida de 8 a 9 h) i es desenvoluparan del 27 de juny al 2 de setembre a Part Baixa-Serrallo i Sant Pere i Sant Pau i del 27 de juny al 29 de juliol al poliesportiu Campclar.

Aquest any el PMET s’ha afegit al programa de l’Institut Municipal de Serveis Socials Bons d’Estiu perquè cap infant es quedi sense estades esportives.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: