Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Reus Deportiu perd la final de l'OK Lliga

El Liceo s'imposa al Palau d'Esports per 2 a 5 en el tercer partit del play-off en què el porter Carles Grau s'ha convertit en l'heroi dels gallecs

Els jugadors del Reus Deportiu responen a l'afició Els jugadors del Reus Deportiu responen a l'afició JUANJO VIÑA / RFEP
Esports Josep Cartanyà
Divendres, 17 Juny 2022 20:31

No ha pogut ser. El Reus Deportiu Virginias no ha pogut forçar el quart partit del play-off de la final de la Parlem OK Lliga, després de caure contra el Liceo per 2-5 al Palau d'Esports. Tot i la perseverància roig-i-negra, la bona actuació del porter de Liceo, Carles Grau, ha estat el factor més determinant de la derrota. 

Des del primer minut, el Reus Deportiu ha sortit a buscar la porteria de Carles Grau. L'equip roig-i-negre hauria pogut marcar en més d'un ocasió, però no ha tingut la sort i l'encert finals.

Al minut 7, Marc Julià ha comès una falta que, tot i produirse fora de l'àrea, ha estat sancionada amb penal i targeta blava per la parella arbitral. César Carballeira, però, no ha pogut transformar el penal, que ha estat aturat per Càndid Ballart.

Salvat obre la llauna i el Liceo capgira la truita

Després de superar els minuts d'inferioritat numèrica, al minut 9, el capità Joan Salvat, ha protagonitzat un contracop que ha finalitzat amb xut creuat que ha batut Carles Grau (1-0) i ha fet embogir les graderies del Palau d'Esports.

Però l'alegria local no ha durat gens. Al minut 10, Maxi Oruste ha empatat el partit després de quallar una bona combinació del quadre gallec (1-1). I en la jugada següent, l'ex del Reus, Àlex Rodríguez, ha engaltat un xut exterior que ha enganyat Ballat i que posava el Liceo per davant en el marcador (1-2). Amb aquest marcador s'arribava al descans.

Carles Grau, l'heroi dels gallecs

Ja a la segona part, el Reus Deportiu seguia insistint, però les bones intervencions de Carles Grau han evitat el gol.

I al minut 33, arriba la jugada més polèmica del partit. L'àrbitre xiula un penal molt rigorós contra el Reus per considerar que el defensor roig-i-negre feia falta a l'atacant del Liceo mentre guanyava la posició. Dava Torres ha transformat el penal i ampliava l'avantatge gallega (1-3).

El Liceo ha comès la desena falta d'equip al minut 36. Marc Julià, però, no ha pogut batre Grau, que s'ha convertit en el jugador més determinant del Liceo.

El Reus Deportiu no llençava la tovallola. I al 39, una passada de Ferran Jiménez la rematat a la perfecció Joan Salvat al segon pal per retallar distàncies i tornar a posar al Reus en el partit (2-3). 

El Liceo sentencia

Però, com ha passat a la pirmera part, la reacció del Liceo no s'ha fet esperar. Àlex Rodríguez ha servit una bola en safata a Jordi Adroher, que ha rematat a plaer (2-4).

En l'acció següent, el Reus ha estat objecte d'un penal. Raül Marín ha llençat la pena màxima, però aquesta s'ha estabellat al pal.

El gerro d'aigua freda ha arribat al minut 41, quan César Carballeira ha fet el cinquè (2-5).

Quan faltaven 4 minuts per acabar el partit, el Reus Deportiu comet la desena falta, però Adroher no ha pogut batre Ballart. I a 52 segons pel final, el Liceo arriba a la cinquena falta i, aquest cop, Marín tampoc ha pogut marcar.

Tot i la derrota, el públic del Palau d'Esports s'ha acomiadat dels seus jugadors amb càntics de suport en reconeixement a una temporada que el Reus ha acabat disputant dues finals, la de la Copa del Rei i la de la lliga.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: