Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Reus Deportiu Virginias cau a Riazor i es queda sense marge d'error a l'OK Lliga

La màgia del Palau d’Esports ha de ser clau després de perdre els dos primers partits a Riazor

David Gelmà i Marc Grau, en la disputa de la bola David Gelmà i Marc Grau, en la disputa de la bola REUS DEPORTIU
Esports ACN
Diumenge, 12 Juny 2022 17:29

Després de la derrota en el primer partit del divendres passat, el Reus Deportiu Virginias s'ha enfrontat aquest diumenge al Liceo de la Corunya, a Riazor, en el segon partit de la final de l'OK Lliga. Els roig-i-negres han jugat aquest segon duel amb la baixa per sanció de "Checco" Compagno.

El partit ha començat amb un Reus Deportiu que ha intentat controlar el joc, mentre que els corunyesos, als tres minuts de partit, s'han trobat amb la sort de cara quan un xut sense perill del francès Di Benedetto, ha entrat plorant dins de la porteria d'un sorprès Càndid Ballart. Aquest gol no ha desestabilitzat a un Reus molt seriós. Tres minuts després, una passada al segon pal de Diego Rojas cap a Sergi Aragonès ha servit per tornar les taules al marcador. Aquest empat a 1 gol ha refredat l'empenta dels gallecs i els jugadors de Jordi Garcia han continuat buscant, amb tranquil·litat, la porteria de Carles Grau.

Al minut 13, una contra dels reusencs ha acabat amb un penal a favor del Reus, després que el xut de Rojas toqués les cames d'un defensa del Deportivo Liceo. Raül Marín ha saltat a la pista per fer el llançament, que ha servit per posar els roig-i-negres amb un 1 a 2 favorable a l'electrònic de Riazor. L'avantatge del Reus ha generat els nervis a les grades del pavelló gallec, però una contra de Di Benedetto l'ha finalitzat l'exroig-i-negre Àlex Rodríguez per tornar a empatar.

A partir d'aquí, el partit ha anat creixent en intensitat i els dos porters s'han convertit en protagonistes, aturant tots els atacs dels dos conjunts, mentre que els nervis també anaven en augment sobre la pista. A tres minuts pel descans, una acció d'Alex Rodríguez sobre Sergi Aragonès ha fet encendre els ànims i ha provocat una picabaralla a la pista i a les banquetes, que els àrbitres han resolt amb targeta blava pels dos jugadors. Malgrat això, els de Jordi Garcia ha continuat portant perill sobre la porteria de Carles Grau, i el Liceo només inquietava a Càndid Ballart en accions aïllades. Amb l'empat a 2 gols s'ha arribat al descans, i poder així, asserenar uns ànims bastant carregats.

A la represa, el tècnic reusenc ha volgut sorprendre el Liceo amb constants canvis en la defensa, mentre que els seus jugadors es desesperaven amb un sòlid Ballart. Fins que una gran jugada individual de Maxi Oruste ha servit per tornar a posar per davant el Liceo amb el resultat de 3 a 2, al minut 29. Tot i aquest nou canvi de guió, el Reus Deportiu ha continuat jugant el seu partit, i el Liceo ha buscat la sentència amb accions individuals.

Els minuts anaven passant sense novetat sobre el parquet de Riazor, però a 10 minuts per al final una indecisió entre Salvat, Rojas i Ballart a l'hora d'allunyar la bola de l'àrea, n'ha tret profit Roberto di Benedetto per introduir-la dins de la porteria i posar el resultat en un complicat 4 a 2 a l'electrònic.

Amb un marcador tan favorable, el Liceo ha allargat la possessió de les seves jugades i ha fet córrer un cronòmetre que anava en contra dels interessos roig-i-negres Això ha portat la precipitació al Reus a l'hora de treure la bola jugada, i només el xut des de lluny creava perill a la porteria de Carles Grau. A menys de 2 minuts del final, el Reus Deportiu Virginias ha fet la desena falta del partit i Jordi Adroher ha aprofitat per sentenciar l'encontre amb el 5 a 2 definitiu en el llançament corresponent.

Ara, sense marge d'error, el Reus Deportiu Virginias ja pensa en el tercer partit que es jugarà divendres vinent, a dos quarts de 9 del vespre, al Palau d'Esports, per intentar allargar aquest play-off pel títol de l'OK Lliga que, de moment, domina el Liceo per 2 victòries a 0.

Fitxa tècnica:

Deportivo Liceo (5): Carles Grau, César Carballeira, Dava Torres, Jordi Adroher i Roberto di Benedetto –cinc inicial-.

Reus Deportiu Virginias (2): Càndid Ballart, Marc Julià, Diego Rojas, Ferran Giménez i Sergi Aragonès –cinc inicial-.

Àrbitres: Iván González i Dani Villar

Gols: 1-0, Roberto di Benedetto (3’); 1-1, Sergi Aragonès (6’); 1-2, Raül Marín (13’); 2-2, Àlex Rodríguez (16’); 3-2, Maxi Oruste (29’); 4-2, Roberto di Benedetto (40’); 5-2, Jordi Adroher (48’.)

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: