Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Uns 200 ciclistes participaran en el Campionat de Catalunya Infantil de BTT XCO a Altafulla

La zona boscosa de l'Ermita de Sant Antoni serà l'escenari de la prova on quatre dels participants provenen de l'Escola de Ciclisme-Penya Ciclista Altafulla

El regidor d’Esports, Hèctor López Bofill, i elel president del BikePark Costa Daurada, Àngel Batlle, van presentar el campionat  El regidor d’Esports, Hèctor López Bofill, i elel president del BikePark Costa Daurada, Àngel Batlle, van presentar el campionat AJUNTAMENT D'ALTAFULLA
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 11 Juny 2022 19:17

La zona boscosa de l’Ermita de Sant Antoni serà l’escenari, aquest diumenge 12 de juny, del Campionat de Catalunya de BTT Infantil XCO, que organitza el BikePark Costa Daurada amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Altafulla i la Federació Catalana de Ciclisme (FCC) i en què s’espera la participació de 200 ciclistes d’arreu del país.

Així ho ha assegurat  aquesta setmana el president del BikePark Costa Daurada, Àngel Batlle. El regidor d’Esports, Hèctor López Bofill, ha destacat que la cita del diumenge “és un element més que mostra la consolidació d’aquesta disciplina a la vila”, després d’haver acollit la competició d’adults el 2021.

Per la seva banda, Àngel Batlle ha remarcat les propietats i característiques que té la zona de l’ermita, i que la converteixen en un lloc ideal per acollir competicions de BTT. La prova tindrà un traçat diferent pels prebenjamins (de 800 metres), principiants (d’1,5 km), i pels alevins i infantils (de 2,5 km).

Batlle també  ha posat en valor que quatre dels sis infants que formen part de l’Escola de Ciclisme – Penya Ciclista Altafulla, de la qual n’és entrenador, participaran en el campionat. “Competicions com aquesta han d’engrescar la canalla perquè s’apuntin a l’escola, que només fa un mes que ha començat a pedalar”, ha afegit Àngel Batlle. La prova començarà a les nou del matí i s’allargarà fins a dos quarts de dues.

Com a prova única, la vila del Baix Gaià coronarà als nous campions i campiones de la modalitat a Catalunya. Els infantils, a més, opten als diversos bitllets que els permetran disputar el Campionat d’Espanya.

Horari Campionat de Catalunya Infantil BTT 2022

9:00h Pre-Benjamins M/F 10 minuts de cursa
9:30h Benjamins M/F 15 minuts de cursa - ENTREGA PREMIS 10:05H
10:00h Principiants M/F 25 minuts de cursa - ENTREGA PREMIS 11:05H
11:00h Alevins M/F 30 minuts de cursa
12:00h Infantils M 40 minuts de cursa
12:01h Infantil F 40 minuts de cursa - ENTREGA PREMIS 13:00H

Premi clubs i escoles i fotografia de tots els campions 13:00h

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: