Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els ciclistes Ricardo Mandrá i Pep Garcia inicien el Camí de Santiago a favor d'AFANOC

Els membres del Club Ciclista Campclar han sortit aquest dimecres de la plaça de la Font, on han rebut la bandera de Tarragona de mans de l’alcalde 

L'alcalde Ricomà els ha fet entrega de la bandera de la ciutat que portaran durant el trajecte L'alcalde Ricomà els ha fet entrega de la bandera de la ciutat que portaran durant el trajecte TJERK VAN DER MEULEN
Esports Redacció Infocamp
Dimecres, 08 Juny 2022 13:00

Aquest dimecres 8 de juny a les 9 h, ha començat el Camí de Santiago de Ricardo Mandrá i Pep Garcia, membres del Club Ciclista Campclar que peregrinaran durant onze dies fins a Santiago de Compostel·la per donar visibilitat i recaptar fons a favor d’AFANOC, entitat sense ànim de lucre que treballa per millorar la qualitat de vida dels nens i nenes que pateixen càncer i de les seves famílies.

En aquest inici, els dos ciclistes han estat acompanyats del coordinador d’AFANOC a Tarragona, Jordi Rodríguez, la consellera d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, María José López, i l’alcalde i president del Patronat Municipal de Turisme, Pau Ricomà, qui els ha fet entrega de la bandera de la ciutat que portaran durant el trajecte.

L’alcalde Ricomà ha volgut agrair als dos ciclistes la seva generositat i ha animat la ciutadania de Tarragona a col·laborar amb la iniciativa solidària.

Un viatge solidari i de promoció de la ciutat

Ricardo Mandrá i Pep Garcia han iniciat aquest dimecres una ruta ciclista de 1.200 Km que arribarà a Santiago de Compostel·la. Serà un peregrinatge fins a la ciutat gallega que recorrerà durant onze dies el Camí de Santiago que parteix de Tarragona. Durant el trajecte, a les ciutats on pernocti el grup de peregrins, es farà una breu xerrada o explicació sobre la feina d’AFANOC. Per col·laborar en aquesta recaptació de fons, s’ha habilitat un Bizum amb el número 00542.

Paral·lelament, el grup promourà el cicloturisme com una activitat turística i familiar sostenible i farà difusió de material informatiu i promocional de Tarragona Turisme com és el plànol turístic de Tarragona, el dossier de Tarragona Patrimoni de la Humanitat i el de la Ruta dels primers cristians de Tàrraco.

Durant la peregrinació, Turisme de Lleida rebrà els peregrins a l’arribada a la ciutat, mentre que a Santiago de Compostel·la, la comitiva serà rebuda per una delegació municipal a qui donaran a conèixer la iniciativa, la tasca d’AFANOC i la història i el patrimoni de Tarragona. Finalment, es tornarà a Tarragona i finalitzarà aquesta gran aventura solidària a favor d’AFANOC i amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona, Tarragona Turisme i el Patronat Municipal d’Esports de Tarragona.

Canal d'Instagram per seguir el viatge: @biciperegrins.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: