El Reus Deportiu dona la campanada al Palau blaugrana

Venç el Barça i jugarà la final amb el Liceo

Imatge del partit entre Barça i Reus, al Palau Blaugrana Imatge del partit entre Barça i Reus, al Palau Blaugrana FC BARCELONA
Esports Reus Digital
Dimarts, 07 Juny 2022 22:42

Nit màgica del Reus Deportiu Virginias, en aquest cas al Palau blaugrana, en vèncer el FB Barcelona per 3 gols a 4 i passar a la final de l’OK Lliga. Excel·lent partit de l’equip roig-i-negre en el cinquè partit, en què ha aprofitat bé les oportunitats que ha tingut i ha exercit un bon joc en defensa. Cal destacar els determinants treballs del porter Càndid Ballart a la seva porteria i de Marc Julià a la porteria contrària. Els reusencs es veuran a la final al Liceo de la Corunya.

Molt bé el Reus Deportiu Virginias en el començament del partit, en voler superar la defensa del Barça i de tenir la possessió de la bola. No hi ha faltat les primeres ocasions de gol d’ambdós equips, que han exercit una bona defensa.

Pel que fa a l’atac, Reus i Barça han preferit no arriscar massa i tenir més el control de la bola. Les coses han canviat al minut 16, quan Matías Pascual ha vist la targeta blava i Marc Julià ha transformat el servei de falta. El Reus s’avançava en el marcador (0-1).

Amb el desavantatge, el Barça ha pressionat la porteria de Càndid Ballar, que ha hagut d’emprar-se a fons. El porter roig-i-negre, però, no ha pogut fer res, quan Bargalló l’ha sorprès venint de darrere de la porteria i ha fet l’empat (1-1). Abans del descans, Ballart ha impedit que Bargalló transformés una falta.

La segona part ha començat amb domini local i no ha tardat a avançar-se el Barça. Al minut 28, Alabart ha fet el segon gol en rebre una passada de Bargalló. La resposta del Reus no ha tardat. Tres minuts després, Salvat ha introduït la bola a la porteria contrària en una jugada embolicada i ha empatat de nou l’encontre (2-2).

El gol ha esperonat el Reus que ha augmentat l’atac sobre els locals. Tot i això, al minut 34, Bargalló ha fet el tercer gol blaugrana en una bona jugada personal (3-2). De nou ha arribat l’empat en el marcador, quan Marc Julià ha materialitat una falta al minut 33 (3-3). Sortosament per al Reus, Rodrigues ha errat un llançament de falta poc després.

A mesura que avançaven els minuts i seguia l’empat, l’emoció es feia més gran en un partit, en què podia passar de tot. A més el Barça es trobava a una falta de la desena. Quan ha arribat al minut 44, Egurrola ha deixat la pista per Sergi Fernández, i de nou, Marc Julià ha demostrat la seva qualitat superant el porter i posant el 3 a 4 en l’electrònic. En el tram final, el Barça ha buscat l’empat constantment, però un gran Càndid Ballart i una bona defensa reusenca no ho ha permès.