Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Nàstic disputarà la final del play-off d'ascens a Segona Divisió

Els grana guanyen al camp del Racing de Ferrol per 0 a 1 i es jugaran l'ascens a Segona amb el Vila-real B

En acabar el partit, els jugadors del Nàstic van celebrar el passi a la final amb els aficionats nastiquers que es van desplaçar a Galícia En acabar el partit, els jugadors del Nàstic van celebrar el passi a la final amb els aficionats nastiquers que es van desplaçar a Galícia TWITTER / CLUB GIMNÀSTIC
Esports Redacció Infocamp
Dilluns, 06 Juny 2022 11:31

El Gimnàstic de Tarragona jugarà la final del play-off d'ascens a Segona Divisió, gràcies a la victòria aconseguida aquest diumenge al camp del Racing de Ferrol per 0 a 1. L'equip grana em va tenir prou amb un gol de Nil Jiménez, al 58', per obtenir el passi a la final que disputarà contra el Vila-real B.

L'altre heroi del partit va ser el porter grana, Manu García, que va protagonitzar aturades providencials en dues ocasions clares del Racing a la primera part i en el tram final del partit, quan el Nàstic defensava el setge dels gallecs per evitar l'empat.

Pel que fa a la jugada del gol, va començar amb un bon control de pilota de Dani Romera, que va assistir a Nil Jiménez, que va marcar el seu primer gol com a jugador del Nàstic.

En acabar el partit, els jugadors del Nàstic van celebrar el passi a la final amb els aficionats nastiquers que es van desplaçar a Galícia.

El Nàstic es jugarà el retorn a Segona Divisió amb el Vila-real B, que el mateix dia va eliminar el Logroñés (3-1).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: