Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Reus Deportiu cau amb el Barça i perd el factor pista de les semifinals (0-3)

El Barça s'ha mostrat més eficaç que l'equip roig-i-negre, que s'ha vist perjudicat per la lesió del porter Ballart abans del descans

El Barça s'ha imposat al Reus Deportiu per 0 a 3 en el partit diisputat al Palau d'Esports El Barça s'ha imposat al Reus Deportiu per 0 a 3 en el partit diisputat al Palau d'Esports CEDIDA
Esports Josep Cartanyà
Divendres, 03 Juny 2022 20:53

Les graderies del Palau d'Esports del Reus Deportiu s'han omplert per presenciar el tercer partit de les semifinals de l'OK Lliga. Un Barça més eficaç i segur en defensa s'ha emportat la victòria per 0 a 3. D'aquesta manera, l'equip blaugrana agafa avantatge en l'eliminatòria per 2 victòries a 1. Ara, el Reus Deportiu Virginias està obligat a guanyar diumenge el segon partit a casa si vol forçar el cinquè i definitiu partit.

Els primers minuts de joc s'han caracteritzat per un intercanvi de cops entre Reus i Barça, que en alguns moments feia embogir el joc. La principal diferència entre ambdós equips és que l'equip blaugrana ha llençat més vegades entre els tres pals, encara que no amb l'eficàcia d'altres vegades.

Tant Càndid Ballart, pel Reus, com Sergi Fernàndez, pel Barça, s'han mostrat providencials amb les seves accions a la primera part. 

Quan només faltaven prop de dos minuts per acabar la primera part, Pep Bargalló fa caure David Gelmà, quan el jugador roig-i-negre anava de cara a barraca. Marc Julià, però, ha errat el llençament de la directa. 

A 45 segons per acabar el primer temps, un llençament exterior molt potent del Barça ha obligat a Ballart a rebutjar la bola amb el casc, de tal manera que ha patit una ferida al front i ha hagut de ser substituït per Martí Zapater.

El Barça s'avança abans d'arribar al descans

I en l'acció següent, Bargalló ha iniciat una contracop, ha servit a Matías Pascual, que ha rematat i el rebuig de Zapater l'ha aprofitat el mateix Baragalló per marcar el primer gol del partit (0-1). S'arribava al descans amb avantatge blaugrana.

A la represa, als primers minuts de la segona meitat s'ha baixat una mica el ritme del partit. El joc es trovaba una mica estancat i els dos equips miraven de sorprendre l'equip rival amb alguna acció al contraatac o aprofitant alguna pilota robada. 

Nunes sentencia 

Al minut 35 Helder Nunes s'ha fet amb una bola i, des del darrera de la porteria de Zapater, ha aprofitat que el porter del Reus Deportiu es trobava una mica avançat per col·lar-li la pilota al fons de la xarxa i fer pujar el segon gol a l'electrònic (0-2).

Nunes ha tornat a aparèixer al minut 43, amb una bona combinació amb Bargalló, i el jugador portuguès ha aconseguit batre novament Zapater, després de fer un aixeca i pica (0-3).

El Reus Deportiu ho ha intentat durant els últims minuts més amb el cor que amb el cap, però no ha pogut sorprendre la porteria de Sergi Fernàndez.

El quart partit de les semifinals es jugarà aquest diumenge 5 de juny, a les 20:30h, al Palau d'Esports.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: