Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un documental fet per estudiants de la URV narra els últims mesos de vida del CF Reus

El documental 'el Cas CF Reus, buscant culpables' es presentarà aquest divendres 3 de juny, a les 18:30h, a la Sala Santa Llúcia de Reus

Imatge d'arxiu dels jugadors del CF Reus Deportiu celebrant una victòria a l'Estadi Municipal Imatge d'arxiu dels jugadors del CF Reus Deportiu celebrant una victòria a l'Estadi Municipal M.ÀNGELS BLADÉ / ARXIU / INFOCAMP
Esports Redacció Infocamp
Dijous, 02 Juny 2022 14:52

Fa gairebé quatre anys d’aquell fatídic agost de 2018, en què una sèrie de problemes econòmics van precipitar una crisi irreversible dins del CF Reus. Allí començava un periple judicial que dugué el club reusenc fins a la liquidació l’any 2021.

Ara, gairebé quatre anys després de la mort del club roig-i-negre, tres estudiants de quart curs de Periodisme de la Universitat Rovira i Virgili (URV) relaten els últims mesos de vida del club en el seu treball de fi de grau. L’Adrià Tella, l’Andreu Rauet i el Víctor Gómezsón els creadors del documental “El ‘Cas CF Reus’, buscant culpables”, un intens repàs de l’agonia que va patir el club del Baix Camp entre 2018 i 2019.

El documental compta amb testimonis que van esdevenir autèntics protagonistes en el desenllaç de la història del CF Reus. En total, s’han enregistrat un total de 20 entrevistes a periodistes, ex treballadors, jugadors del club, polítics, etc. Durant els últims dos mesos han compartit alguns avanços del documental i el tràiler al perfil de Twitter i Instagram del treball de fi de grau. També van iniciar un procés de micromecenatge a les xarxes socials que els ha permès finançar l’acte de presentació i projecció del documental, amb una gran rebuda per part del públic.

En definitiva, una peça audiovisual que posa el focus en temes com la presumpta vinculació de Joan Laporta i el seu cercle en la gestió del CF Reus, els negocis a la Xina de Joan Oliver, les ventes frustrades del club, el paper de Javier Tebas i LaLiga, i la gestió de Clifton Onolfo durant la seva etapa en la presidència del Reus. Fins i tot s’analitzarà el paper de la societat civil reusenca i l’administració pública en el desenllaç d’aquella història. Tot plegat des d’un enfocament crític i amb la intenció d’informar de qui van ser els autèntics responsables de la desaparició del CF Reus.

El documental es presentarà públicament el proper divendres 3 de juny, a les 20.00 hores, en un acte obert al públic a la sala Santa Llúcia de Reus. L’acte consistirà en una projecció del documental i una posterior taula rodona amb la participació del públic per debatre el contingut del documental. L’endemà, el dissabte 4 de juny, el documental s’emetrà públicament al canal de YouTube “El ‘Cas CF Reus’”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: