Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Hospitalet de l'Infant estrena un parc de cal·listènia a la platja de l'Arenal

L’Ajuntament va inaugurar divendres aquesta àrea d’entrenament per fer exercici de manera gratuïta amb una demostració a càrrec de l’empresa que l’ha instal·lat

Aquesta àrea consta de barres, paral·leles, bancs d’abdominals, plataformes de salts, escales horitzontals, anelles i d'una espatllera Aquesta àrea consta de barres, paral·leles, bancs d’abdominals, plataformes de salts, escales horitzontals, anelles i d'una espatllera AJUNTAMENT DE VANDELLÒS I L'HOSPITALET DE L'INFANT
Esports Redacció Infocamp
Dimecres, 01 Juny 2022 00:20

L’Hospitalet de l’Infant disposa ara d’un parc de cal·listènia a la platja de l’Arenal, situada entre la pista multiesportiva i el punt d’atenció turística de Base Nàutica. Aquesta àrea, de 200 metres quadrats aproximadament, consta de barres, paral·leles, bancs d’abdominals, plataformes de salts, escales horitzontals, anelles i una espatllera perquè qui ho desitgi pugui practicar tot tipus d’exercicis amb el seu propi pes. També hi ha un cartell amb l’explicació dels exercicis que s’hi poder dur a terme i un codi QR per veure’n uns vídeos tutorials.

Gràcies a aquestes estructures, el veïnat i els i les turistes, podran practicar a l’aire lliure i de manera gratuïta la cal·listènia, una disciplina d’entrenament amb el propi pes del cos amb què s’intenta aconseguir la major contracció muscular i que el cos adquireixi una alineació correcta. Això permet modelar el cos, millorar la postura i definir un bon contorn corporal.

L’Ajuntament va inaugurar aquest nou equipament municipal divendres passat, 27 de maig, amb una demostració a càrrec de l’empresa que l’ha instal·lat, MEIN.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: