Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Més de 200 persones participen a la Trail Tarragona

La cursa ha recorregut les platges de l’Arrabassada, la Savinosa i la Llarga, la zona del Monnars, Entrepins, Sant Simplici, Mas Enric, Boscos i el Llorito

La Trail Tarragona és la primera cursa de muntanya organitzada pel Patronat d'Esports La Trail Tarragona és la primera cursa de muntanya organitzada pel Patronat d'Esports PMET
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 29 Mai 2022 19:25

“Un èxit, tant de participació com d’organització”. Així ha definit la consellera d’Esports, María José López, la primera edició de la Trail Tarragona, la primera cursa de muntanya organitzada pel Patronat Municipal d’Esports de Tarragona (PMET), que ha tingut lloc aquest diumenge a Tarragona. “Veient com s’ha desenvolupat, i amb una participació de més de 200 persones, 141 per a la cursa gran i 57 a la petita, preveiem que la Trail Tarragona tindrà moltes més edicions”, ha conclòs la màxima responsable d’Esports de l’Ajuntament des de l’estadi del Gimnàstic, on sortia i arribava la prova.

En aquesta primera edició, la Trail Tarragona ha presentat dos circuits: un més suau d’11,5 Km, que es podia fer caminant; i un altre més exigent, en format cursa, de 19 Km. En aquest segon circuit, puntuable en el circuit del Camp de Tarragona de curses de muntanya, es competia en 6 categories: general masculí i femení; el Júnior masculí / femení (entre 16 i 17 anys); Sub-23 masculí / femení (entre 18 a 22 anys); Sènior masculí / femení (entre 23 i 40 anys); Veterà masculí / femení (entre 41 i 50 anys); i Màster masculí / femení (a partir de 51 anys).

Els guanyadors/es: General masculí: Jose Antonio Sánchez García; General Femení: Laura Sanvisens Cabré; Júnior masculí: deserta; Júnior femení: Laia Lozano Duran; Sub-23 masculí: Xavier Roca Canals; Sub-23 femení: Abril Parra; Sènior masculí: Sebastian Díaz Mora; Sènior femení: Patricia Díaz Corta; Veterà masculí: David Rosich; Veterà femení: Hann Katherine Díaz; Màster masculí: José Manuel Fernández Guirado; Màster femení: Rosa Rodicio Heras.

La sortida dels dos circuits s’ha fet les 8.30 i 8.45 hores des de l’estadi del Club Gimnàstic, on estava també el punt d’arribada i on es s’ha fet també l’entrega de trofeus acabades les curses. Ambdós circuits han transcorregut per les platges de l’Arrabassada, la Savinosa i la Llarga, la zona del Monnars, Entrepins, Sant Simplici, Mas Enric, Boscos i el Llorito.

Trail Tarragona 2022 platges

La primera Trail Tarragona està organitzada pel Patronat Municipal d’Esports de Tarragona i el Club Excursionista Trail Tarraco i ha comptat amb la col·laboració del Club Gimnàstic de Tarragona, l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil i APIF, Coca-Cola, Fleca Flaqué, Ruzafa, i Automàtic Tàrraco.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: