Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Laura Bota i Luis Miguel Carrasco guanyen el Triatló de Cambrils 2022 en modalitat Olímpic

En modalitat Sprint, els més ràpids han estat Eva González i Aaron Pagès

Fotografia del pòdium amb els guanyadors i guanyadores del Triatló de Cambrils, que es va celebrar ahir dissabte Fotografia del pòdium amb els guanyadors i guanyadores del Triatló de Cambrils, que es va celebrar ahir dissabte BLANCA SOTILLA
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 29 Mai 2022 12:55

Prop de 400 atletes van participar a la novena edició del Triatló de Cambrils, una de les proves del circuit popular de triatló SB Hotels Triathlon Series by Sailfish. El tret de sortida es va donar aquest dissabte 28 de maig, a les 17 hores, a la platja del Regueral.

Els triatletes van completar les seves modalitats respectives: Sprint (0,75 km de natació, 20 km de bicicleta i 5 km de carrera a peu) i Olímpic (1,5 km de natació, 40 km de bicicleta i 10 km de carrera a peu).

Els guanyadors en modalitat Olímpic van ser Laura Bota amb un temps de 02:24:50 i Luis Miguel Carrasco amb una marca de 02:11:33. En la modalitat Sprint, els primers a creuar la meta van ser Eva González amb un temps de 01:13:16 i Aaron Pagès amb un registre de 00:59:11.

Cap a les 20h, l'alcalde de Cambrils, Oliver Klein, la regidora d'esports, Natalia Pleguezuelos, i altres autoritats de l'Ajuntament de Cambrils van fer el lliurament de trofeus als tres primers classificats de cada modalitat i categoria.

L'organització vol donar les gràcies una vegada més a voluntaris, policia local, protecció civil, administració, patrocinadors i col·laboradors pel seu suport en aquesta edició.

Les classificacions del Triatló de Cambrils ja estan disponibles a la pàgina web oficial de l'esdeveniment: www.sbhotelstriathlonseries.com

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: