El Nàstic disputarà la promoció d'ascens

La victòria al camp de l'Alcoià (0-1) permet a l'equip grana lluitar per l’ascens al play-off de Galícia

El gol de Pablo Fernández donava l'accés a la promoció d'ascens a Segona El gol de Pablo Fernández donava l'accés a la promoció d'ascens a Segona CLUB GIMNÀSTIC
Diumenge, 29 Mai 2022 09:28

El final que tots els nastiquers desitjaven en els últims mesos es produïa a la jornada 38 de la lliga regular. Arribar a l’últim partit, sense dependre de cap altre rival, per assegurar-se les posicions de privilegi i poder lluitar a Galícia per l’ascens de categoria. Una Marea Grana de 372 nastiquers s’ha plantat a El Collao per donar suport a l’equip, des de l’inici i Fins Al Final.

Inici intens del Nàstic en busca del gol. En el primer minut, primera arribada a centrada de Bonilla i, per molt poc, els dos puntes d’avui, Edgar Hernández i Pablo Fernández, no han connectat la rematada a porteria. Robert Simón, al minut 8, ha buscat porteria des de lluny i el meta Tomaz ha atrapat. Manu García també ha tingut que intervenir abans del quart d’hora de joc, interceptant el xut de Carbonell. La seguretat defensiva dels d’Agné ha estat imperial i el joc vertical, després de recuperar, ha trobat el premi en el minut 28. Pedro Del Campo ha obert a banda i Robert Simón ha posat una gran pilota al segon pal que Pablo Fernández ha rematat amb el cap al fons de la xarxa. El gol ha reforçat el pla de l’equip i la felicitat de l’afició. Abans del descans, hauria pogut arribar el segon en una pilota lluitada a l’interior de l’àrea local que ha caigut a peus de Del Campo. La rematada final ha marxat alta. Els grana han marxat a vestidors amb la victòria parcial i ocupant provisionalment la 4a posició de la classificació.

En la represa, mateix guió. Els alacantins tenien més possessió de pilota, però el Nàstic es mostrava dominador sense ella. Totes les arribades per banda i l’eix de l’atac eren esvaïdes pel treball de tot l’equip, des de la línia ofensiva a l’ordre que Manu García comunicava als companys des del darrera. L’oportunitat més clara del segon temps també ha estat per al Nàstic i ha arribat a pilota aturada. Joan Oriol ha centrat en posició escorada i Quintanilla, imposant-se per alt, ha rematat excessivament alt. Després d’aguantar amb rigor i ordre tàctic els últims minuts, el conjunt dirigit per Raûl Agné ha celebrat juntament amb l’afició desplaçada la classificació pels play-off d’ascens a LaLiga SmartBank que es disputarà la setmana vinent a Galícia. Finalment, després dels resultats de la jornada, el Nàstic finaliza a la 4a posició de la classificació.

El proper diumenge, el Nàstic jugarà la semifinal número 4 davant el Racing de Ferrol, 3r classificat del grup I. El duel es disputarà diumenge 5 juny a partir de les 18 hores. La seu del partit, encara per confirmar, estarà entre els estadis gallecs de Riazor, Balaídos i A Malata.

Fitxa tècnica

CD Alcoyano (0): Tomaz, Primi, Raúl, Fran Miranda, Juli (Antón, 56’), Juanan (Ángel López, 48’), Andy, Lillo (Toni Abad, 71’), Pablo Carbonell (Revert, 56’), Imanol (Dani Vega, 71’), Gabarre.

Club Gimnàstic de Tarragona (1): Manu García, Bonilla (Nil, 46’), Pol D (Albarrán, 81’), Ribelles, Del Campo, Quintanilla, Aythami CL, Edgar Hdez (Elías, 81’), Pablo Fdez. (D. Romera, 63’), Robert S. (F. Carbia, 69’), Joan Oriol.

Gols
0-1, Pablo Fdez. (28’)

Targetes
Bonilla (35’) per part del Nàstic. Toni Abad (72’) i Revert (76’) per part del CD Alcoyano.

Àrbitre
Antonio Alberola Rojas (Col·legi de Castella - la Manxa).

Observacions
Partit corresponent a la jornada 38 de Primera RFEF Footters disputat al Municipal El Collao. Marea Grana formada per 372 nastiquers..