Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Prop de 400 atletes participaran aquest dissabte a la 9a edició del Triatló de Cambrils

La prova esportiva ha atret clubs catalans de Terrassa, Barcelona, Cornellà, Salou i Tarragona i també esportistes d’Andorra i França

Com és habitual, la platja del Regueral serà el punt d’inici de la prova de natació Com és habitual, la platja del Regueral serà el punt d’inici de la prova de natació ARXIU / INFOCAMP
Esports Redacció Infocamp
Divendres, 27 Mai 2022 22:08

Prop de 400 atletes participaran a la novena edició del Triatló de Cambrils, que es disputarà el proper dissabte 28 de maig, a les 17 hores, des del passeig Marítim. L’alcalde de Cambrils, Oliver Klein, i el responsable de Sport No Limit, Juanan Fernández, han presentat aquesta setmana aquesta prova combinada i de resistència, que s’afegeix a l’intens calendari d’activitats esportives que s’estan portant a terme al municipi aquesta primavera. En aquest sentit, l’alcalde ha destacat el compromís de l’Ajuntament amb esdeveniments com el Triatló, que encaixen amb l’aposta pel turisme esportiu, el benestar i la gastronomia.

Malgrat la coincidència amb altres competicions esportives, el Triatló de Cambrils ja compta amb més de 350 persones inscrites (de les quals un 80% són homes i un 20% són dones) i l’organització espera arribar a les 400 durant els propers dies. De moment s’hi ha apuntat clubs de municipis catalans com Terrassa, Barcelona, Cornellà, Salou i Tarragona i també esportistes procedents d’Andorra i França. Les inscripcions segueixen obertes fins dijous al web https://sbhotelstriathlonseries.com/ca/cambrils.

Com és habitual, la platja del Regueral serà el punt d’inici de la prova de natació, el Vial del Cavet de la prova de ciclisme i el passeig en direcció a Vilafortuny de la cursa a peu. Primer hi haurà la sortida de la categoria Sprint (750 metres nedant, 20 Km en bicicleta i 5 Km corrent) i a continuació la sortida de la distància Olímpica (1,5 km nedant, 40 Km en bicicleta i 10 Km corrent).

Restriccions de trànsit

Amb motiu del Triatló el dissabte 28 de maig, entre les 17 i les 21 hores, es tallarà al trànsit el Vial entre la rotonda de l’Aldi i la rotonda amb el terme de Salou en els dos sentits. A més, es prohibirà l’estacionament a la part central de la Rambla Regueral (el divendres i el dissabte) i als laterals (només dissabte) i tampoc no es podrà aparcar a les primeres places de la zona blava de l'avinguda Joan XXIII amb l'avinguda Diputació. D’altra banda, l’avinguda Diputació no es tallarà al trànsit però caldrà regular-lo i poden produir petites retencions.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: