Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Reus Deportiu inicia les semifinals de l'OK Lliga amb el Barça

Els reusencs jugaran aquest dissabte, a les 12:15 h, al Palau Blaugrana, el primer d'un màxim de cinc partits

Marc Julià i el blaugrana Nunes disputant la bola en la final de la Copa del Rei Marc Julià i el blaugrana Nunes disputant la bola en la final de la Copa del Rei REUS DEPORTIU
Esports Redacció Infocamp
Divendres, 27 Mai 2022 21:17

El Reus Deportiu Virginias inicia les semifinals de la Parlem OK Lliga al millor de cinc partits amb el Barça, el campió de la lliga regular, aquest dissabte a les 12:15 h al Palau Blaugrana (Esport 3). Josep Antoni Ribó i Raul Burgos son els àrbitres designats.

L’equip roig-i-negre arriba a la cita després de superar en tres partits al Finques Prats Lleida (3-5, 1-2 i 4-2) en una eliminatòria que va suposar un gran desgast físic. El bloc reusenc, doncs, jugarà dos partits consecutius al parquet culer, abans de portar el tercer duel al Palau d’Esports, divendres 3 de juny (20:30 h).

“Si anem amb el cor, l’ímpetu, amb les ganes d’anar-hi i anar-hi a pit obert, anem malament, hem de frenar i analitzar bé, mirar les forces que tenim, mirar quin partit ens interessa per endur-nos-el”, ha analitzat el tècnic del Reus Deportiu, Jordi Garcia.

El Barça arriba al xoc més descansat. Va desfer-se del Recam Làser CH Cales en dos partits (7-3 i 4-5). El darrer enfrontament amb el Barça va ser la final de la Copa del Rei disputada a Lleida el 8 de maig amb derrota per 4-0.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: