El Nàstic depèn d'ell mateix per acabar en zona de play-off d'ascens

L'equip grana guanya el Sevilla Atlético (1-0) davant d'un Nou Estadi Costa Daurada amb 13.222 espectadors

El Nàstic celebra el gol de Pol Domingo, aquest migdia, al Nou Estadi Costa Daurada El Nàstic celebra el gol de Pol Domingo, aquest migdia, al Nou Estadi Costa Daurada CLUB GIMNÀSTIC
Diumenge, 22 Mai 2022 13:56

Els d’Agné -avui baixa a la banqueta per Covid- arribaven al partit amb dues victòries consecutives i amb l’objectiu de sumar una tercera en l’últim enfrontament de la temporada a casa. El Nou Estadi Costa Daurada, amb 13.222 espectadors, la millor entrada dels últims anys a la categoria de bronze, es mostrava fidel al seu equip donant suport des de l’inici i Fins Al Final en el transcendental duel davant el Sevilla Atlético.

Partit vibrant des de l’inici. 11 guerrers, afició bolcada, lluitar per tornar, jornada unificada, últim partit a casa... molts al·licients que des del minut 1 s’han escenificat al temple; i que al minut 5 han esclatat amb un golàs de Pol Domingo. Joan Oriol ha assistit per al de la Pobla de Montornès, que lliure de marca ha engaltat un gran xut amb l’exterior per enviar-lo a l’escaire i instaurar la bogeria entre els presents. Amb el gol, els grana han continuat insistint per incrementar la renda. Abans del quart d’hora, dues rematades de Dani Romera i Trilles amb el cap, que ha atrapat el meta visitant Javi Díaz. El filial sevillista també ha vist com una centrada s’enverinava i Manu García havia de respondre enviant a córner. L’arribada més clara dels andalusos ha vingut en un contraatac que Capi ha xutat per sobre la porteria. Abans del descans, Joan Oriol i Dani Romera han buscat porteria en accions similars, en posició escorada, que novament han trobat les mans del porter rival.

A la represa, continuava la verticalitat del Nàstic per les dues bandes de l’atac. Nil i Robert Simón, secundats per Joan Oriol i Pol Domingo des dels laterals, s’imposaven pels extrems per generar ofensivament. Al minut 48, Dani Romera ha pogut rematar fins en dues ocasions i la defensa andalusa ha pogut interceptar per enviar a córner. Quatre minuts després, bona acció de Robert Simón i rematada final d’Edgar Hdez amb el cap, blocada per Javi Díaz. L’única acció de perill visitant al segon temps ha estat abans de l’hora de joc en una ràpida de transició que Manu García ha atrapat fàcil. El porter Javi Díaz s’ha mostrat com el millor dels seus, responent en dues rematades de Dani Romera i Bonilla, respectivament. L’última ocasió grana ha estat per al capità Joan Oriol amb un míssil des de fora l’àrea que novament el meta ha pogut blocar en dos temps. Dintre dels sis minuts d’afegit, el filial del Sevilla FC ha vist com dos jugadors veien la targeta vermella i es quedaven amb nou efectius sobre el terreny de joc.

El últims minuts han estat ben controlats pel Gimnàstic de Tarragona, fins el xiulet final on els jugadors s’han abraçat per celebrar aquesta important victòria que els situa novament en posicions de play-off d’ascens.

A falta d’una jornada, el Nàstic ocupa la 5a posició amb 58 punts, empatat amb el 4t, el CE Sabadell, i depèn d’ell mateix per finalitzar la lliga regular entre els millors classificats al grup II de Primera RFEF Footters.

El proper dissabte el Nàstic jugarà davant el CD Alcoyano. El duel corresponent a la jornada 38 i última de Primera RFEF Footters, amb horari unificat, es jugarà a El Collao a partir de les 18.30 h.

Fitxa tècnica

Club Gimnàstic de Tarragona (1): Manu García, Pol D, Trilles (Aythami CL, 86’), Ribelles, Del Campo, D. Romera (J. Becerra, 86’), Quintanilla, Edgar Hdez. (Pablo Fdez, 65’), Nil (Bonilla, 65’), Robert S (Albarrán, 90+2’), Joan Oriol.

Sevilla Atlético (0): Javi Díaz, Valentino, Kibamba, Juanmi G. (Ortiz, 58’), N. Quintana (Carlos, 75’), Isaac, Juanlu, Zarzana (Peral, 75’), Lulo, Juan Maria, Capi (Fernández, 75’).

Gols

1-0, Pol D. (5’).

Targetes

Robert S. (16’), Joan Oriol (25’) i Albarrán (90+3’) per part del Nàstic. Lulo (42’), Isaac (80’; expulsat amb doble groga al 90+1’), Juan Maria (88’), D. Fernández (88’ i vermella directa al 90+1’) i Kibamba (90+5’), per part del Sevilla Atlético.

Àrbitre

Iván Muñoz Pérez (Col·legi valencià).

Observacions

Partit corresponent a la jornada 37 de Primera RFEF Footters disputat al Nou Estadi Costa Daurada. 13.222 espectadors.