Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Institut Martí i Franquès de Tarragona organitza les 2es Jornades d'Atletisme

L'Estadi Natalia Rodríguez acollirà una nova jornada, aquest divendres 20 de maig, de les 08:00 a les 14:30h

L'Estadi Natalia Rodríguez acollirà una nova jornada, aquest divendres 20 de maig, de les 08:00 a les 14:30h L'Estadi Natalia Rodríguez acollirà una nova jornada, aquest divendres 20 de maig, de les 08:00 a les 14:30h IAMF
Esports Redacció Infocamp
Dijous, 19 Mai 2022 20:40

El departament d’Educació Física de l’Institut Antoni de Martí i Franquès, amb col·laboració de l’AMPA del centre i diverses entitats patrocinadores, organitza les 2es Jornades d’Atletisme a l’Estadi Natalia Rodríguez al barri tarragoní de Campclar.Les jornades tindran lloc aquest divendres 20 de maig, de les 8:00 a les 14:30h.

L'acte organitzat pels alumnes de 4t d’ESO compta amb la participació d'alumnes de 2n d’ESO. En la primera jornada, celebraa el passat 6 de maig, l'alumnat de 4t va desenvolupar les diferents tasques d'organització d'un esdeveniment com aquest: han estat jutges de les diferents proves, entrenadors i guies del equips de 2n; han fet tasques de premsa i publicitat, de disseny dels dorsals, d'elaboració de les classificacions i de lliurament de trofeus; i d'infermeria, d'avituallament i de cerca de patrocinadors.

L'alumnat de 2n han estat els atletes de les set proves: 60 metres llisos, 1000 metres llisos, salt de llargada, salt d'alçada, llançament de pes, llançament de disc i curses de relleus 4x100m.

En total, es reuneixen més de 200 alumnes en cada diada. Tots ells treballen en equip per tal d'aconseguir un objectiu final: cooperar, aprendre, competir i gaudir de l'activitat física i l'esport.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: