El Nàstic guanya en l'últim sospir a Albacete i manté les opcions de jugar el play-off

Un gol d'Emmanuel en pròpia porta, en temps de descompte, fa justícia als mèrits fets per l'equip grana al Carlos Belmonte (0-1)

Imatge del partit disputat diumenge al Carlos Belmonte entre Nàstic i Albacete Imatge del partit disputat diumenge al Carlos Belmonte entre Nàstic i Albacete CLUB GIMNÀSTIC DE TARRAGONA
Dilluns, 16 Mai 2022 08:26

Després de la golejada davant el RB Linense per a continuar viu en la lluita pel play-off, el Nàstic visitava el millor equip local del grup II de la Primera RFEF; l’Albacete Balompié únicament havia concedit una derrota en tota la temporada. L’equip d’Agné era conscient de la necessitat de sumar els tres punts per estar encara més viu en aquests últims partits de lliga.

La intensitat i les ajudes en defensa del Nàstic han estat constants des de l’inici; sense oblidar l’atac, donant profunditat per ambdues bandes. La primera i gran oportunitat ha estat per als tarragonins al minut 6. Córner refusat per la defensa i centrada d’Aythami al segon pal, on Pablo Fdez. ha rematat lleugerament desviat sense poder aprofitar una gran ocasió d’avançar l’equip. La primera arribada local, abans del quart d’hora de joc, no ha trobat porteria en la doble rematada dels manxecs. El mateix Pablo Fernández ho ha tornat a intentar amb el cap, trobant la resposta en dos temps de l’exmeta grana, Bernabé Barragán. Als 30 minuts de partit, bona combinació entre Nil i Joan Oriol amb remat del cambrilenc en posició escorada, que la defensa ha enviat a córner. El primer remat entre els tres pals dels locals ha arribat al minut 35, atrapant Manu García amb seguretat. I en l’afegit del primer temps, Aythami ha buscat la desmarcada de Dani Romera i l’andalús no ha connectat el xut per molt poc.

A la represa, l’equip dirigit per Rubén de la Barrera ha fet un pas endavant i ha gaudit de més ocasions. En el primer minut del segon temps, rematada alta des de la frontal de l’àrea. Manu García ha aparegut en dues ocasions al minut 54; primer responent al contraatac de Riki i després amb una gran intervenció a rematada de Dani González. Al 56’ nova associació dels locals en atac, estavellant l'esfèric al pal. Passats els minuts inicials on el Nàstic ha sabut patir, les forces s’han igualat i els d’Agné han tornat a generar. Al minut 76, clara ocasió de Pedro Del Campo, des de la mitja lluna, que ha enviat l’esfèric alt. Dintre dels últims cinc minuts del temps reglamentari, passada a l’espai d’Albarrán per a Fran Carbia i, intentant sorprendre des de molt lluny, el tarragoní ha xutat alt. Manu García ha tornat a estar encertat en un doble remat d’Alberto Jiménez en posició escorada. I dintre dels cinc d’afegit, la bogeria grana!

Un gol fortuït que feia justícia

Minut 90+1, potent servei de banda d’Albarrán buscant l’interior de l’àrea petita, refús de la defensa, i remat de primeres de Pedro Del Campo que ha desviat el local Emmanuel enviant l’esfèric al fons de la xarxa. L’afició, els jugadors i tota la banqueta ha saltat d’alegria per celebrar un gol importantíssim en les aspiracions de l’entitat. A la conclusió, victòria per situar-se amb 55 punts a la classificació i empatar amb l’Atlètic Balears -que marca la zona de play-off-  i l’Algeciras CF, 5è i 6è classificat, respectivament.

El proper dissabte, amb el suport incondicional de l’afició, nova lluita Fins Al Final per a sumar tres punts més. El duel corresponent a la jornada 37 de Primera RFEF Footters, amb horari unificat, es jugarà al Nou Estadi Costa Daurada a partir de les 18.30 h.

Fitxa tècnica

Albacete Balompié (0): Bernabé, Djetei, Javi Jiménez (Emmanuel, 75’), Boyomo, Emi (Dani González, 46’), Fran Álvarez (Albeto Jiménez, 78’), Manu Fuster, Kike Márquez (Sergi Garcia, 75’), Julio Alonso, Riki, Rubén Martínez (Jordi Sánchez, 78’).

Club Gimnàstic de Tarragona (1): Manu García, Pol D, Trilles, Ribelles, Del Campo, D. Romera (F. Carbia, 59’), Aythami CL, Nil (Bonilla, 59’), Pablo Fdez (Edgar Hdez, 46’), Robert S (J. Becerra, 72’), Joan Oriol (Albarrán, 80’).

Gols
0-1, Emmanuel (p.p. 90+1’)

Targetes
Robert S. (25’), Trilles (50’) i Bonilla (83’) per part del Nàstic.

Àrbitre
Juan Antonio Campos (Col·legi murcià).

Observacions
Partit corresponent a la jornada 36 de Primera RFEF Footters disputat a l’Estadio Carlos Belmonte.