El CB Salou diu adéu a l'ascens a LEB Plata

Una mala primera part condemna els salouencs davant Uros de Rivas (74-59) i cauen del play-off

Imatge d'arxiu del partit de classificació per als play-offs entre el CB Salou i el Girona B Imatge d'arxiu del partit de classificació per als play-offs entre el CB Salou i el Girona B ARXIU / INFOCAMP
Dissabte, 14 Mai 2022 19:17

El CB Bàsquet Salou ha posat avui el punt i final a la fase d'ascens a LEB Plata, després de la derrota contra l'Uros de Rivas (74-59). Els de Jesús Muñiz necessitaven la victòria per poder disputat el partit de repesca d'aquest diumenge, però aquesta segona derrota ho impedirà.

Al Salou li ha costat molt d'entrar en el partit d'avui i la reacció ha arribat massa tard. El primer quart ha estat favorable a l'Uros de Rivas (12-14), però els madrilenys han trencat totalment el partit davant d'un Salou desaparegut a la pista, que ha rebut un contundent parcial en contra de 34-12, que feia que els de Jesús Muñiz marxessin als vestidors amb un marcador difícil de remuntar (24-48).

Ja al segon temps, les coses no han canviat gaire al tercer quart. El CB Salou seguia espès, si bé el joc voluntariós i la constància han fet que els madrilenys no fessin la distància més gran (61-39). La reacció del Salou ha arribat quan faltaven cinc minuts per finalitzar el partit. Els salouencs han aconseguit aproximar-se amb un 69-59, a menys de 4 minuts pel final. Però els 4 triples consecutius errats pel CB Salou han impedit que que es poguessin retallar les distàncies i Uros de Rivas ha acabat guanyant el partit (74-59).

Després de firmar una gran temporada a la Lliga EBA, el CB Salou s'acomiada del play-off d'ascens a LEB Plata, amb un balanç de 2 derrotes i 1 victòria, i amb la sensació que han estat molt a prop d'aconseguir el somni.