El CB Salou guanya "in extremis" el Baskonia B i es manté viu en la fase d'ascens (79-76)

Un triple sobre la botzina d'Adrià Aragonès dona la victòria als de Jesús Muñiz, que mantenen les seves opcions de jugar el partit de repesca

Imatge del partit disputat aquest divendres entre el CB Salou i Baskonia B Imatge del partit disputat aquest divendres entre el CB Salou i Baskonia B TWITTER BASKONIA
Divendres, 13 Mai 2022 20:09

El CB Salou ha aconseguit aquesta tarda una victòria providencial contra el Baskonia B per mantenir-se viu en la fase d'ascens a LEB Plata (79-76). Bascos i catalans empataven a 76 a punt d'arribar al final del partit, quan Adrià Aragonès s'ha enlairat per anotar un triple miraculós sobre la botzina que ha donat la victòria als de Jesús Muñiz. En cas que el Salou acabi segon del seu grup, disposarà d'un partit de repesca contra el segon classificat de l'altre grup per determinar quin equip puja a LEB Plata.

Els salouencs han perdut el primer quart (21-24), però s’han imposat al segon parcial (39-32) i han mantingut l'avantatge al tercer (62-57). L'últim quart ha estat molt igualat. El CB Salou manava en el marcador fins que el Baskonia B ha aconseguit posar-se per davant amb un 73-74, a falta d'126" pel final. Alaminos ha aconseguit un triple pel Salou (76-74), però l'equip basc empatava a mig minut pel final (76-76). En un final d'infern, Baskonia no ha transformat el seu últim atac i això ho ha aprofitat Aragonès per fer el triple de la victòria en l'últim sospir.

Aquest dissabte 14 de maig, el CB Salou s'enfrontaran a l'Uros de Rivas en l'últim partit de la lligueta d'ascens. El partit es disputarà a les 17:00 h.

El campió de grup puja directe a LEB Plata, mentre que els dos darrers classificats, es quedaran una temporada més a l'EBA. El partit de repesca es disputarà el diumenge 15 de maig, a les 12:30h, en un duel a caixa o faixa.

Els partits del CB Salou a la fase d'ascens són retransmesos per TAC 12.