El Nàstic goleja el Linense i es manté en la lluita per al play-off

Els grana superen per 5 a 1 els andalusos al Nou Estadi Costa Daurada, que ha registrat la millor assistència de l'any

Els jugadors del Nàstic celebren la victòria davant l'afició del Nou Estadi Costa Daurada Els jugadors del Nàstic celebren la victòria davant l'afició del Nou Estadi Costa Daurada CLUB GIMNÀSTIC
Esports ACN
Diumenge, 08 Mai 2022 23:41

El Nàstic rebia a La Balona en una nova final per seguir lluitant per les posicions capdavanteres. En aquesta duel, on únicament valia la victòria, el Nou Estadi Costa Daurada ha enregistrat la millor entrada de la temporada amb 8.124 espectadors per donar suport als seus jugadors.

Intensitat i gol és el que ha mostrat el Nàstic des del xiulet inicial. Així ha estat en la primera rematada entre els tres pals al minut 10. Transició ràpida de Robert Simón per banda dreta i assistència per a l’arribada de Del Campo des de la segona línia, que s’estrenava com a golejador del Nàstic. Aquesta primera diana no ha frenat a l’equip d’Agné. Dani Romera ho ha intentat amb un cop de cap aturat per Nacho Miras passat el quart d’hora de joc i Pol Domingo, en posició escorada, ha finalitzat alt al minut 18. El segon no s’ha fet esperar i un canvi de joc pentinat per Nil ha trobat al caçador Dani Romera, mostrant-se com el més murri a l’àrea petita, per enviar l’esfèric al fons de la xarxa. Quan es complia la mitja hora de joc, vermella directa al visitant Delmonte per deixar amb 10 efectius als andalusos. Amb superioritat, el Nàstic ha continuat insistint i ha gaudit de nombroses ocasions abans d’arribar al descans. Edgar Hernández rematava alt al minut 37 i el mateix davanter de Gavà trobava la resposta del meta visitant en un xut tou instants després, en una bona acció de Robert Simón. El mateix extrem grana també ha vist com el meta rival aturava la seva rematada abans del descans. La primera meitat ha finalitzat únicament amb 2-0 i els espectadors han ovacionat als jugadors.

A la represa, inici mogut que ha beneficiat als de La Línea de la Concepción. Pol Domingo ha sortit del terreny de joc per problemes físics i en la mateixa jugada, amb 10 efectius per equip, els visitants han retallat distàncies al marcador mitjançant Jesús Muñoz a la sortida de córner. L’equip visitant hauria pogut posar la igualada al minut 51 en una acció a pilota aturada que ha refusat Manu García amb el peu. Aquestes han estat les dues úniques arribades amb perill per als d’Alberto Monteagudo. El ritme dels grana i del partit en general ha decaigut en els primers vint minuts del segon temps, fins que el Nàstic s’ha anat endollant amb el suport de la seva gent. Robert Simón, que ha estat letal durant tot el partit, ha tornat a internar-se per banda dreta i la seva centrada, mal refusada pel porter, l’ha aprofitat Dani Romera per posar el 3-1 al minut 75. El perill i l’ofensiva local ha continuat amb el hat-trick del mateix Romera tres minuts després, afusellant en una gran volea des de l’interior de l’àrea.

La golejada l’ha tancat Pablo Fernández al minut 85, en rematar amb el cap la bona centrada de Bonilla. El davanter asturià hauria pogut fer el doblet en una bona jugada personal on s’ha desfet d’un defensor amb velocitat i ha picat la seva rematada davant la sortida del meta; la defensa de La Balona ha pogut salvar el sisè sobre la mateixa línia de gol. A la conclusió, nova victòria a casa i nova final d’aquí a una setmana. Després d'aquesta jornada, el Nàstic se situa vuitè a la classificació del grup 2 de la Primera RFEF, a dos punts de la zona del play-off d'ascens.

El proper enfrontament de l’equip serà a Albacete. El duel corresponent a la jornada 36 de Primera RFEF Footters es jugarà el proper diumenge, a partir de les 17 hores, al Carlos Belmonte

Fitxa tècnica

Club Gimnàstic de Tarragona (5): Manu García, Pol D (Albarrán, 49’), Trilles, Ribelles (Elías, 46’), Del Campo, D. Romera (F. Carbia, 82’), Quintanilla, Edgar Hdez. (Pablo Fdez, 60’), Nil (Bonilla, 60’), Robert S, Joan Oriol.

RB Linense (1): Nacho Miras, Jesús Muñoz, F. Morante, Loren, Ñito González (Chiro, 46’), A. Koroma (Leandro, 80’), S. Monteverde (Coulibaly, 87’), Gerard Oliva (Iván Martín, 80’), Víctor Mena (Connor, 46’), Delmonte, Leuko.

Gols

1-0, Del Campo (10’); 2-0, D. Romera (22’); 2-1, Jesús Muñoz (48’); 3-1, D. Romera (75’); 4-1, D. Romera (78’); 5-1, Pablo Fdez. (85’)

Targetes

Delmonte (vermella directa, 31’), Leuko (31’), Víctor Mena (36’), Connor (63’) i Iván Martín (86’) per part visitant. Ribelles (35’), Quintanilla (56’) i Trilles (62’) per part del Nàstic.

Àrbitre

Salvador Lax Franco (Col·legi murcià).

Observacions

Partit corresponent a la jornada 35 de Primera RFEF Footters disputat al Nou Estadi Costa Daurada amb una assistència de 8.124 persones.