Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Reus Deportiu jugarà la final de la Copa contra el Barça

Els reusencs s’han imposat a la semifinal al Lleida (3-2)

El Reus Deportiu ha guanyat el Lleida i jugarà la final El Reus Deportiu ha guanyat el Lleida i jugarà la final REUS DEPORTIU
Esports Reus Digital
Diumenge, 08 Mai 2022 11:25

El Reus Deportiu Virginias disputarà la final de la Copa, aquest diumenge, contra el Barça, després de vèncer per 3 gols a 2 el Finques Prats Lleida. Serà el vuitè enfrontament entre els reusencs i els blaugrana en la final de la competició. El partit ha estat emocionant fins al xiulet final, amb un Reus que ha sabut fer front als joc potent dels amfitrions.

Després d’una primerenca bona ocasió de gol del Lleida per inaugurar el marcador, l’àrbitre ha ensenyat la targeta blava a Compagno. Martí Zapater ha desviat la bola en el llançament que ha fet Jepi Selva. En la següent jugada i amb un home menys a la pista, Marc Julià ha entrat a l’àrea contrària i ha estat objecte de penal. David Gelmà l’ha transformat al minut 4.

Les ocasions de gol s’han repetit en les dues porteries pel joc vertical dels dos equips. Al minut 7, en una d’aquestes aproximacions, Selva ha superat el porter Zapater i ha posat l’empat a 1 gol al marcador. El Lleida ha capgirat el resultat, al minut 11, quan Cañellas ha desviat la bola en un llançament llunyà que ha sorprès el porter. Amb l’avantatge mínim dels lleidatans, el joc ha baixat una mica d’intensitat i ha entrat en una fase de control, en la qual no s’ha renunciat a buscar el gol.

A un minut per acabar la primera part, Diego Rojas ha empatat de nou el partit en aprofitar una mala sortida del Lleida. Al descans s’ha arribat amb el resultat de 2-2.

La segona part ha començat amb l’ocasió desaprofitada de Tomàs en el llançament de la desena falta del Reus. Els dos equips han pogut trencar l’empat en múltiples ocasions, sobretot en jugades individuals. En moltes d’elles, els dos porters ha estat sensacionals.

Havia d’arribar la desena falta del Lleida i Marc Julià ha marcat el tercer i definitiu gol del Reus, al minut 41. Tot i el joc vibrant dels dos equips al tram final de l’encontre i amb un atac de cinc jugadors del Lleida sense porter, el marcador ja no s’ha mogut. El conjunt roig-i-negre jugarà la final de la Copa del Rei aquest diumenge, amb el FC Barcelona, que ha guanyat en l’altra semifinal al Noia Freixenet per 1 a 2.

Fitxa tècnica:

Reus Deportiu Virginias (3): Martí Zapater, Sergi Aragonès, Marc Julià, Diego Rojas i Cesco Campagno - cinc inicial-.

Finques Prats Lleida (2): Martí Serra, Bruno Di Benedetto, Joan Cañellas, Jepi Selva i Jordi Badia - cinc inicial -.

Gols: 1-0 David Gelmà (4'); 1-1 Jepi Selva (7'); 1-2 Joan Cañellas (11'); 2-2 Diego Rojas (24'); 3-2 Marc Julià (41')

Àrbitres: Jonathan Sánchez i Sergi Mayor.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: