El resultat ha estat de 3 gols a 4

Imatge de l'encontre entre el Reus Deportiu i l'Oliveirense Imatge de l'encontre entre el Reus Deportiu i l'Oliveirense REUS DEPORTIU
Esports Marià Arbonès
Dimarts, 12 abril 2022 20:16

El Reus Deportiu Virginias ha perdut per la mínima (3-4) contra l’Oliveirense en el seu primer partit de la Golden Cup, que es juga a La Corunya. L’equip reusenc perdia al descans per 1 gol a 4, però en una millor segona part ha estat a punt d’empatar. Amb aquesta derrota, els roig-i-negres hauran de guanyar el Noia Freixenet per seguir a la competició.

Marc Julià avançava el Reus Deportiu en la primera rematada a porteria. Només es portaven 40 segons de partit. Bon començament del conjunt reusenc, que s'ha vist sorprès pel gol de l’empat de Silva, dos minuts després, quan el conjunt roig-i-negre tenia més possessió de la bola. Aquest gol ha fet que l'Oliveirense s'ubiqués millor i s’equilibrés el domini a la pista.

Ha trigat poc el conjunt portugués a avançar-se en el marcador. Al minut 7, Marc Torra ha aprofitat una bona assistència per fer el segon gol. A partir d'aquí, el partit ha agafat un ritme més intens sobre les dues porteries, que ha possibilitat ocasions de gol. Al minut 15, Cardoso ha fet el tercer gol per l’equip lusità, amb un tir fort i ben col·locat. El Reus ha buscat escurçar distàncies, però li ha costat trobar espais en una bona defensa dels portuguesos. Les coses s'han complicat per al Reus Deportiu quan, al minut 23, Pereira ha marcat de penal el quart gol de l'Oliveirense.

El Reus ha sortit més agressiu en el segon període, i als dos primers minuts, Sergi Aragonès ha llançat la bola al pal. Al minut 28, Marc Julià ha fet el segon en el llançament de la desena falta de l'Oliveirense, i un minut després, Gelmà ha transformat un penal. Amb el resultat de 3 a 4, l'equip reusenc ha entrat de nou a l'encontre per mirar d’obtenir l'empat, però s'ha trobat una bona defensa dels portuguesos i amb nou faltes inquietants al caseller.

L'Oliveirense ha entrat en una fase en què preferia aguantar el mínim avantatge i treure profit de la desena falta reusenca. Aquesta ha arribat al minut 46, però Ballart ha desmuntat la jugada de Marc Torra. En el tram final, Gelmà ha disposat d'una gran oportunitat per empatar, i a dos minuts per al final, Marc Julià ha vist la targeta blava. Ballart ha salvat els dos llançaments de falta, després que l'àrbitre fes repetir el primer. Gran actuació del porter reusenc en els dos últims minuts, amb un Oliveirense bolcat a la seva porteria i un Reus amb un jugador menys, un fet que ha estat determinant per al resultat final.

Fitxa tècnica:

Reus Deportiu Virginias (3): Ballart, Aragonès, Compagno, Gelmà i Marc Julià, -cinc inicial-.

UD Oliveirense (4): Fernandes, Platero, Cardoso, Silva i Marc Torra, -cinc inicial-.

Àrbitres: Pedro Silva i Sílvia Coelho.

Gols: 1-0 Marc Julià (1'); 1-1 Silva (3'); 1-2 Marc Torra (7'); 1-3 Cardoso (15'); 1-4 Pereira (23'); 2-4 Marc Julià (28') i 3-4 Gelmà (29').